Diriliş Dizi Kıyafetleri Markaları Takıları


Güncelleme: 2 Aralık 2017 : 20:21
0

Türk giyim kültürünü en iyi şekilde gösteren ve günümüze taşıyan Diriliş Ertuğrul kıyafetleri ilgi odağı oldu. Dizide Halime Hatun’un Aslıhan Hatun’un, Esma hatun’un ve Alp’lerin kıyafetleri en çok merak edilen dikkat çeken konular arasında. Bizde sizler için kıyafetlerin ve takıların nasıl nerede hazırlandığını araştırdık. 

Diriliş dizi kıyafetleri, takıları özel olarak hazırlanıyor. Özellikle Ertuğrul Gazi’nin oğlu Gündüz Alp’in kostümü en çok araştırılan konulardan. Türkmen başlıkları, yörük çocuk kıyafetleri, ve takıları el emeğiyle nakış nakış işleniyor ve hazırlanıyor.

Diriliş Ertuğrul Aslıhan Hatun Neden Öldü? Diziden Neden Ayrıldı?

Dev prodüksiyonu ve muhteşem ekibiyle son yılların en çok izlenen dizilerinden olan Diriliş Ertuğrul Kayı boyunun bütün özelliklerini tepeden tırnağa izleyiciye yansıtıyor. Senaryosunun yanında Kayı boyunun kıyafetleri, şapkaları ve takıları da dikkat çekti.

Hatunların kıyafetleri dışında boydaki kullandığı Kayı şapkaları izleyenler tarafından büyük ilgi gördü. Kayı şapkalarına  İstanbul Kapalı Çarşıda rahatlıkla ulaşabilirsiniz. 

Halime Hatun’un kullandığı bu harika başlık İnstagram’da satış yapmakta olan türkmen_otağı sayfasında satışa sunulmaktadır.

 

Diriliş Ertuğrul dizisinde hatunlar da sık sık gördüğümüz kırmızı başlık yine turkmen_otagı instagram satış sayfasında bulunmaktadır.

Diriliş Ertuğrul’da Gündüz Alp’in kostümü için instagram satış sayfası osmanlidunyasi‘nda bulunmaktadır.