Diriliş Bahadır İdam Mı Ediliyor? Bahadır Ölecek Mi?


Güncelleme: 6 Aralık 2017 : 22:20
1

Trt nin özlemle beklenen dizisi Diriliş Ertuğrul da neler oluyor olaylar kimin istediği doğrultusun da gerçekleşiyor yada kimin aleyhine gerçekleşiyor… Bahadır beyin akıbeti ne olacak … Bahadır bey karda mi zararda mi Bahadır bey idam mi ediliyor neler oluyor haftaya hepsi daha fazlası sizin için derlediğimiz yazımızda.

Öfkesiyle ön plana çıkan Bahadır bey öfkesinin kurbanı mı olacak… İdam sehpası kim için kuruldu… Bahadır bey için mi yoksa Esma hatun için mi… Öfkesi Bahadır beyi idam mi ettiriyor… Haftaya yine heyecanlı bİR bölüm siz değerli izleyenleri bekliyor. Diriliş Bahadır Bey ölecek mi? Tarihte Bahadır Bey var mıdır? Gerçek tarihte Bahadır Bey nasıl ölmüştür?

Diriliş Ertuğrul Aslıhan Hatun Neden Öldü? Diziden Neden Ayrıldı?

Heyecanlı bir haftayı geride bıraktık. Reyting rekortmeni Diriliş geçen hafta olduğu gibi bu haftada kalplerin ritmini değiştirmeye kararlı. Bahadır bey, 97. bölümün final sahnesinde Esma’ya “dua edelim bu bela dönüp dolaşıp dizi bulmasın”demiş ve yaptıklarının bedelini bir gün ödeyeceklerini anlamıştır. Fakat idam sehpasının Bahadır Bey için kurulmadığını düşünüyoruz. İzleyenlerin kafasında aynı soru işareti Bahadır Bey ölecek mi? Esma Hatun’u Aslıhan ve Turgut Alp’i zehirlemesi için Bahadır Beyin tuttuğunu zanneden Ertuğrul Bahadır Beyi öldürecek mi?

Aslıhan Hatun ve Turgut Alp’in zehirlenmesi dizinin final sahnesine damgasını vurdu. İzleyenler gelecek hafta Turgut Alp ve Aslıhan Hatun’un akıbeti ne olacak oldukça merak ediyor.

Diriliş Gündüz Alp Ölecek Mi? Tarihte Nasıl Ölmüştür?

Yine heyecanlı bir Çarşamba bekleyişi … Yazımızı güncelleyerek sizlere daha sağlam zeminlere dayanan bilgiler sunmak istiyoruz bunun için de siz okurlarımızın yorumlarını bekliyoruz

Diriliş Ertuğrul 6 Aralık Neler Olacak? 98. Bölüm Fragmanı

Comments are closed.