Diriliş 96. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? 22 Kasım Çarşamba Neler Olacak?


Güncelleme: 22 Kasım 2017 : 09:27
0

Trt1 ekranlarının reyting rekortmeni tarihi dizisi Diriliş Ertuğrul yeni sezona start verdiği günden beri adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Diriliş 96. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? Ne zaman yayınlancak? Oyuncu Kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Esra Bilgiç, Didem Balçın gibi isimlerin yer aldığı Diriliş Ertuğrul her hafta aksiyon dolu sahnelerle izleyiciyi ekranlara kilitliyor. Diriliş Ertuğrul 96. Bölümde neler yaşanacak, Ertuğrul ve ekibini ne tür gelişmeler bekliyor şimdiden merak konusu oldu. Bu yazımızda Diriliş Ertuğrul 22 Kasım 96. Bölümüne ilişkin fragman, özet ve neler olacağına dair ayrıntıları bulabilirsiniz. İşte detaylar.

Bildiğiniz gibi Diriliş Ertuğrul’un geçtiğimiz haftaki bölümünde; Ertuğrul Simko ve Mihalis arasında kalmış ve kölelerle beraber kaçmıştı. Peşine düşen Mihalis ve adamlarını da ortadan kaldıran Ertuğrul yeniden köle tüccarı Simko’nun eline düşmüştü. Ertuğrul’u Aksakallılar’ın görevlendirdiği Atsız ve yiğitleri kurtarmıştı.

Yaşanan mücadelede Simko kaçmayı başarmış ve Ertuğrul ve köleler ise kurtulmuştu. Ertuğrul Atsız ile yeni bir dostluk kurmuştur. Turgut ise Bahadır tarafından omzundan hançerlenmiştir. Çavdar ve Kayılar arasındaki ilişkiler farklı bir yere doğru gitmektedir.Köpek ise istediği bu gelişmeleri yine fitne kazanında kaynatıp yeni pislikleri ortaya saçmak için tetikte beklemektedir.

Dündar Bey’ise verdiği kararlar ile Kayı Obasında ikilik çıkarmıştır. Ertuğrul’un yokluğunda Obayı büyük sıkıntılar beklemektedir. Ares ise Simko ve Ertuğrul’un peşindedir. Onları mağarada sıkıştırıp amacını gerçekleştirmek istemektedir.

Diriliş Ertuğrul’un haftaya ki bölümünde Ertuğrul Hanlı Pazarı alacak ve Karacahisar Kalesini feth edecektir. Hanlı Pazar’da büyük bir çatışmaya tanıklık edecez.

Diriliş 96. Bölüm Fragmanı İzle-Güncellenecektir.