Diriliş 27 Aralık 100. Bölüm Neler Olacak? Fragman Ve Özet


Güncelleme: 21 Aralık 2017 : 01:19
0

Diriliş Ertuğrul’da heyecan dolu bir bölümü geride bırakırken yeni bölümde neler olacak sorusu şimdiden büyük merak konusu oldu. Dizinin son bölümünde Ares tarafından kaçırılan Gündüz Alp kurtulacak mı? Karacahisar Kalesini almak için harekete geçen Ertuğrul Bey amacına ulaşabilecek mi? Sultan Alaaddin’i öldürme planları yapan Sadettin Köpek’i nasıl bir son bekliyor?


Diriliş Gündüz Alp Ölecek Mi? Tarihte Nasıl Ölmüştür?


3 sezondur başarıyla devam eden Diriliş Ertuğrul her hafta izleyenleri ekrana kilitlemeyi başarıyor. Dönem dizileri arasında en çok izlenme oranına sahip proje hiç kuşkusuz Diriliş Ertuğrul. Tarihe ışık tutan dizinin etkileyici senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosu izleyenleri atmosferine almayı başarıyor.

Geçtiğimiz hafta teknik bir arıza nedeniyle yeni bölümü yayınlanmayan dizinin tekrarı bile yüksek reytingler almayı başardı. Diriliş Ertuğrul’un heyecanla beklenen 99. bölümünde, Titan Gündüz Alp’i kaçırarak Ares’e teslim eder. Ares’in amacı Gündüz Alp’i Bizans şövalyesi olarak yetiştirmektir. İzleyen herkesin aklında aynı soru Gündüz Alp kurtulacak mı? Dizinin tarihle paralel ilerlediği düşünülürse, Ertuğrul Gazi’nin hiç bir çocuğu Bizans tekfurları tarafından kaçırılıp yetiştirilmemiştir. Gündüz Alp mutlaka kurtulacaktır.

Karacahisar Kalesini almak için harekete geçen Ertuğrul Bey oğlu Gündüz Alp’in kaçırıldığını öğrenince nasıl bir yol izleyecek? Kuşatmayı yarıda bırakıp Gündüz Alp’i kurtarmaya mı gidecek yoksa aylardır hazırlığını yaptığı kuşatmayı tamamlayacak mı?

Diğer taraftan Aslıhan ve Turgut Alp’in zehirlenmesi olayında Sultan  Alaaddin tarafından azarlanan Sadettin Köpek hain bir plan yapar ve Sultanı öldürmek için harekete geçer. Saadettin Köpek Ertuğrul Beye tuzak kuranın kendi içlerinde olduğunu söyleyerek Sultan Alaaddin’den hanini bulmak için süre ister. Ancak asıl amacı Sultanı öldürmektir. Peki Emir Saadettin başarılı olabilecek mi?

Oğlunun kaçırıldığını duyan Ertuğrul Bey çılgına döner ve taş taş üstüne koymayacaktır. Heyecan dolu yeni bölümü ile Diriliş Ertuğrul 27 Aralık Çarşamba sizlerle.

Diriliş Ertuğrul Nefes Kesen Yeni Bölümü ile 27 Aralık Çarşamba TRT1’de…

27 Aralık 100. bölüm fragmanı