Diriliş 11 Nisan Var Mı Yok Mu? Neden Yok?


Güncelleme: 5 Nisan 2018 : 12:58
0

Diriliş Ertuğrul yine muhteşem bir bölümle izleyenleri ekran başına kilitledi. Heyecan ve aksiyonun her bölüm dahada zirveye tırmandığı dizinin son bölümünden sonra yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Dizinin takipçileri Diriliş 11 nisan var mı yok mu? Neden yok? Diriliş yeni bölüm ne zaman? sorularına yanıt aradı. Diriliş Ertuğrul tanıtım 114. bölüm fragmanı yetişmediği için yayınlanmadı. Dizinin 11 nisan yeni bölümü aynı gününde ve saatinde izleyiciyle buluşmaya devam edecek.

Diriliş Ertuğrul 11 nisan çarşamba 114. bölüm ile izleyicisiyle buluşacak. Normal şartlarda Diriliş Ertuğrul final sahnesinin ardından yeni bölüm fragmanı yayınlanır ve izleyenler gelecek haftayla ilgili tüyolara ve tahminlere ulaşırdı. Diriliş Ertuğrul 114. bölüm fragmanının bu hafta yayınlanmaması izleyenleri hayal kırıklığına uğrattı. Diriliş yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı? Diriliş 11 nisan var mı yok mu? Yayınlanmayacak mı? soruları hemen araştırıldı. 

 

Çok geçmeden resmi kaynaklardan bir açıklama geldi. Dizinin 114. bölüm fragmanının aksiyon sahnelerinin yoğunlu nedeniyle yayınlanmadığı 114. bölüm fragmanının en geç hafta içi ekrana geleceği açıklandı. Diriliş’in yeni bölüm fragmanının yayınlanmaması bile izleyenleri üzmeye yetti. Heyecan ve aksiyon dolu 114. bölümün 11 nisan çarşamba akşamı izleyicisiyle buluşması bekleniyor. Diriliş Ertuğrul sahip olduğu geniş izleyici kitlesi nedeniyle diziyle ilgili en küçük bir olay büyük sükse yapabiliyor. Diriliş Ertuğrul yeni bölüm tanıtımının yayınlanmaması da izleyenler tarafından merak edildi ve araştırıldı.

Diriliş Ertuğrul dizisinin 11 nisan yeni bölümü ile ekrana gelmemesi için herhangi bir sebep görünmüyor. Resmi yada dini bir gün değil. Fakat dönem dizisi olduğu için zaman zaman sahnelerin yetişmemesi söz konusu olabiliyor. Diğer taraftan sette yaşanan aksiliklerde dizinin yeni bölümlerinde kimi zaman aksamalara neden olabiliyor.

Diriliş Ertuğrul 11 nisan var mı yok mu, yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı, ne zaman yayınlanacak sorularının yanıtını paylaştık. Diriliş Ertuğrul 114. bölüm 11 nisan çarşamba ekrana gelecek. Zaten dizinin yeni bölümünün yayınlanmaması Sen Anlat Karadeniz’le verdiği zirve mücadelesini olumsuz etkileyecektir. Bu yüzden kanal bu riski almak istemez.