Dip Dizisi Orhan Kim? Orhan Hangi Dizilerde Oynadı? İşte Bilinmeyen Herşey


Güncelleme: 6 Nisan 2018 : 18:26
0

Dip dizisi Orhan kim? Bilge’nin babası Orhan karakterine kim hayat veriyor? Son zamanların hikayesiyle fark yaratan dizisi Dip’te Orhan kim?

TMC imzası taşıyan,  yapımcılığını Erol Avcı’nın, proje tasarımı ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür’ün, yönetmenliğini ise Uygar Kutlu’nun  üstlendiği, başrollerinde İlker Kaleli, Neslihan Atagül Doğulu ve Berrak Tüzünataç gibi dönemin popüler isimlerinin yer aldığı  Dip dizisi, yayın hayatına hızlı bir giriş yaptı.  Türkiye’nin yeni nesil online televizyonu Puhutv’de izleyicisiyle buluşan dizinin oyuncuları hala araştırılmaya devam ediyor.

İstanbul emniyetine bağlı bir klinikte intihar eşiğine gelmiş insanları  vazgeçirmekle görevli Sahir’in  unutmak istediği fakat bir türlü kurtulamadığı geçmişi,  onu bir gün gelen gizemli mesajla tekrar yakalar. Sahir, gizemli ve esrarengiz bir bilim kadını olan Bilge’yle tanıştıktan sonra hayatında farklı bir sayfa açılacaktır. Uzun süredir takipte olduğu Ekin’le  ilgili aklından hiç çıkmayan soruların cevaplarına dair ipuçları yakalayan Sahir, kendisini her bir sırrın yeni bir sırrı doğurduğu bir dünyanın içinde bulacaktır.

Dip dizisi sıra dışı hikayesi ve kaliteli oyuncu kadrosuyla henüz ilk bölümüyle büyük ses getirmeyi başardı. Dizide ortaya çıkmayan gizemli oyuncuların da ismi geçiyor. Özellikle Bilge’nin babası Orhan kim sorusu çok merak edildi. İlerleyen bölümlerde ortaya çıkması beklenen karakterle ilgili detaylı analizleri önümüzdeki günlerde paylaşacağız.

Dip dizisi Orhan Kim? Sorusunun yanıt en kısa zamanda haberimizde.