Demet Akbağ’ın Çok Aramızda Programı 2018’de Ekranlarda Olacak


Güncelleme: 15 Şubat 2018 : 08:57
0

Geçtiğimiz senelerin beğeni ile izlenen Demet Akbağ ile Çok Aramızda bu sene de ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Demet akbağ Çok Aramızda ne zaman başlayacak? Hangi kanalda olacak? Ünlülere yapılan şakaları ekranlara getiren Çok Aramızda birazda bütçeli bir program olarak karşımıza çıkıyordu. Yaz sezonunda ekranlara gelen program kış sezonunda ise ekranlara veda etmişti. Birkaç kez de ceza yiyen program şakaları yaparken paradan kaçmıyordu. Konuyu Mesut Yar köşesine taşıdı. İşte Mesut Yar’ın yazısı;

“Demet Akbağ’ın geçen yaz ekrana rezerv koyduğu “Çok Aramızda” artan bölümlerle kış sezonuna girmiş sonra bitirilmişti. Yanlış hatırlamıyorsam RTÜK de (Radyo ve Televizyon Üst Kurulu) programa birkaç ceza vermişti. Ama bunun bir önemi yok. Şunun bir önemi var.

Demet Akbağ “Çok Aramızda” isimli programı yeniden çekiyor. Ve bildiğim kadarıyla yine Show TV’de olacak. Açıkçası ekranda iyi düşünülmüş ve para harcanmış bir şaka programına ihtiyaç var… Kısacası Demet ve şakazede ünlüleri ekrana dönüyor. Herkes tetikte olsun!” Yazının tamamını buradan okuyabilirsiniz.