Deli Gönül Türkan Erten Hakkında Herşey? Sevgilisi-Yaşı Boyu


Güncelleme: 4 Temmuz 2017 : 23:45
0

Deli Gönül Dizisinde Türkan karakterini canlandıran oyuncu daha önce Kurtlar Vadisinden tandığımız bir isim. İşte Türkan karakteri ile ilgili bilinmeyenler.

Fox Tv ekranlarının yaz dizisi Deli Gönül beğeni ile izlenirken dizideki karakterler de oldukça sevildi. Dizinin Türkan karakterinin Fatmanur ile olan kapışması çok ses getirecek gibi.

Deli Gönül Türkan Erten Kimdir? Deli Gönül dizisinde Türkan karakterini canlandıran oyuncu Çiğdem Batur’dur. Çiğdem Batur, 1982 Düzce doğumludur. Ankara İletişim bölümü mezunu olan Çiğdem Batur, oyunculuk alanında yüksek lisans eğitimini almıştır. Batur, 2004 yılında Alışveriş Çantası isimli programı sunmuştur. Oyunculuğa ilk olaran üniversitenin tiyatro gurubunda başlamıştır.

Yine üniversite yıllarında diksiyon, sunuculuk, sipikerlik ve dublaj eğitimi almıştır. 2001-2003 yıllarında TRT’de yönetmen ve program asistanlığı yapmıştır. Yine TRT ekranlarında Kulvar Farkı, Savaşta Barış’ta Türk Ordusu, Gençlik Her Zaman isimli programların sunuculuğunu yapmıştır.

Gümüş, Vazgeç Gönlüm, Turkcell Reklamı, Büşra isimli sinema filmi, Kurtlar Vadisi Pusu, Baş Belası isimli tiyatro oyununda oynamıştır.

Deli Gönül Dizisi Oyuncu Kadrosu? Deli Gönül Tüm Karakterler ve Roller


Deli Gönül Dizisi Tuttu mu? Deli Gönül Erken Final mi Yapacak?