Deli Gönül Şule Kim? Gerçek Adı-Oynadığı Diziler-Yaşı-Sevgilisi


Güncelleme: 25 Temmuz 2017 : 00:21
2

Deli Gönül dizisindeki karakterler hepimizin dikkatini çekmekte. Ana karakterler kadar yan karakterlerde bazen ilgiyi üzerlerine çekebilmekteler.

Bu isimlerden birisi de dizide Şule karakterini canlandıran oyuncu. Oyuncu güzelliği ve performansı ile göz doldurmayı başardı. Sempatik tavırları ve oyunculuktaki başarısı genç oyuncuya şöhret basamaklarını hızlı çıkartacak gibi. Deli Gönül Şule Kim?

Deli Gönül dizisinde Şule karakterini canlandıran oyuncu Ceren Yılmaz’dır. Ceren Yılmaz 1990 Samsun doğumludur. Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar, Sahne Tasarımı mezunudur. İstanbul’da ikamet eden güzel oyuncu 2012 yılı Miss Turkey’de finale kalan yarışmacılardan birisidir.

173 cm boyunda olan oyuncu 52 kg ağırlığındadır. Samsun 19 Mayıs Lisesi mezunu olan Ceren Yılmaz, Filinta dizisinde Hatice karakterini canlandırarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Ceren Yılmaz’ın şuan için herhangi bir sevgilisi yoktur. Kendisi kameralardan uzak bir özel hayatı seçmiştir. Tüm dikkatini işine veren güzel oyuncu, şuan için tek hedefinin mesleğinde kendisini geliştirmek ve iyi yerlere gelmek olduğunu söylemiştir. Başarılı genç oyuncuya başarılar dileriz.

Deli Gönül Dizisi Oyuncu Kadrosu? Deli Gönül Tüm Karakterler ve Roller


Deli Gönül Dizisi Tuttu mu? Deli Gönül Erken Final mi Yapacak?


Deli Gönül Devam Edecek mi? Yeni Sezonda Var mı?

Deli Gönül Şule-Ceren Yılmaz Resimleri

Deli Gönül Şule-Ceren Yılmaz Videosu

Comments are closed.