Deli Gönül Dizisi Neden Gün Değiştirdi? Final mi Yapacak?


Güncelleme: 12 Temmuz 2017 : 18:54
10

Fox Tv’nin yaz sezonu dizisi Deli Gönül iki öğretmenin birbirlerine olan aşkın konu edinmekte. Aslında dizi konusu ve hikaye açısından oldukça dikkat çekici. Ancak dizinin gün değiştirmesi akıllarda acaba izlenmedi mi? Dizi final mi yapacak? Yayından mı kaldırılacak sorusunu getirdi.

Deli Gönül Dizisi ilk yayınlandığı gün Total’de aldığı 3,01 reyting oranı ile 3. sırada yer almış ve umut vermişti.

2. hafta aldığı 2,85 reyting ile totalde 4. sırada yer edinmiş ve tehlike çanları çalmıştı. Dolunay dizisi karşısında tutunamayan dizi gün değiştirme kararı aldı.

Bundan böyle her pazartesi 20:00 da Fox ekranlarında olacak olan Deli Gönül kendini bir hafta izlettirdiği takdirde belli bir izleyici kitlesine erişeceğini düşünüyoruz. çünkü dizi hikaye olarak oldukça dikkat çekici. Bakalım diziyi nasıl bir akıbet bekliyor olacak.

Sizce dizi güzel mi? Konu ve oyuncu kadrosu açısından beğendiniz mi? Uzun soluklu bir dizi olur mu?

Deli Gönül Dizisi Tuttu mu? Deli Gönül Erken Final mi Yapacak?


Deli Gönül Dizisi Oyuncu Kadrosu? Deli Gönül Tüm Karakterler ve Roller


Deli Gönül Fatmanur Kimdir? Gerçek Adı-Boyu-Yaşı-Sevgilisi

10 YORUMLAR

  1. son zamanlarin en guzel dizisiydi neden final yapti ayrica tuvana t
    urkay da fok guzel bir kadin ve oyuncu

  2. ya niye final yapıldı gayet çok güzel bir diziydi inş başka bir kanalda çıkar çok üzüldüm pazartesiyi hep iple çekiyordum sırf izlemek için

  3. Böyle saçma sapan final mi olur izleyicilerle dalga geçiyorsunuz resmen en azından bir açıklama yapılıp telafi edilir

  4. severek merakla izlediğim bir diziydi fakat çok saçma bitti kim vuruldu diğerlerine ne oldu hiçbirşey bir sonuca bağlanmadı umarım başka bir kanalda devam eder

  5. Ggüzel olan her diziyi kaldırıyorlar saçma ssapan final yapiyolar daha çok şey ssöyleyeceğim neyse

  6. Bence senaryosu ile güçlü oyuncu kadrosu ile muhtesem bir dizi idi. Çok geniş bir yelpazede çok uzun soluklu bir dizi olabilirdi.
    Çok yazık oldu. Çok üzüldüm.

  7. Murat unalmis ve tuvana turkayin ayni dizide basrolu oynamalari dizi dunyasinda tutmaz.cunku yer gok ask dizisinde murat unalmis yusuf karakterinde iken bade karakterinde olan tuvana turkayi sevmiyodu havva karateri birce akalayi seviyodu.yani tuvana yerine birce olsaydi bu film daha cok izlenir.cunku ben deli gonul dizisine her baktigimda muratla tuvanayi gorunce bir garip hissediyorum ve izleyemiyorum.

Comments are closed.