Deli Fişek Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler


Güncelleme: 26 Ekim 2017 : 08:30
0

Ortaks Yapım‘ın öncülüğünde ekranlara gelmesi düşünülen Deli Fişek dizisi ile ilgili bilgiler gelmeye başladı. Dizi ile ilgili oyuncu seçimlerine başlandığı biliniyor. Cast çalışmaları devam eden dizi Deli Fişek oyuncu kadrosu tüm karakterler ve rollerini haberimizde bulabilirsiniz.

Yönetmen koltuğunda Devrim Yalçın’ın oturacağı dizi Ocak ayı içerisinde ekranlara gelecek. Daha önce Adı Efsane, Kren gibi dizilerin yönetmenliğini yapan Devrim Fişek dizinin yönetmenliğini yapacak. Aynı zamanda oyuncu olan Devrim Fişek daha önce Kiralık Aşk dizisinde Deniz Tranba karakterini canlandırmıştı.


Deli Fişek Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede


Dizinin casting çalışmalarının devam ettiğini söylemiştik. Dizi hakkında ayrıntılar her geçen gün gelmeye devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosu hakkında detaylar belli oldukça haberimiz güncellenecektir. Aynı zamanda dizinin kadın başrol oyuncusu için Damla Sönmez’e teklif gönderildiği ve konunun anlaşma aşamasında olduğu bilgisi de var.

Fişek Dizisi Damla Söznmez Kimdir?

1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen güzel oyuncu İstanbul Saint Joseph Fransız Lisesinden mezun olduktan sonra Fransa‘da Paris Sorbonne Üniversitesinde Tiyatro eğitimi aldı. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda keman ve piyona dersleri aldı. Tek hayali oyunculuk alanında ilerlemek olan güzel oyuncu Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümünde okudu. Kariyer hayatı boyunca Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan, Türkan, Şubat, Bir Aşk Hikayesi ve Güllerin Savaşı gibi dizilerde rol almıştır.

Fişek Dizisi Ushan  Çakır Kimdir?

1984 tarihinde İzmir’in Karşıyaka ilçesinde dünyaya gelmiştir. 2005 yılından bu yana birçok projede yer alan tecrübeli oyuncu ekran macerasına Atv ekranlarında yayımlanan Belalı Baldız dizisiyle adım atmıştır. Daha sonra sırasıyla Uzun Hikaye, Leyla ile Mecnun, 20 Dakika, Kurt Seyit ve Şura, Kara Ekmek ve Muhteşem Yüzyıl Kösem projelerinde rol almıştır.