Dalga Dizisi Ne Zaman başlayacak? Yayın Tarihi ve Tanıtım Fragmanı


Güncelleme: 30 Eylül 2017 : 11:56
0

Kanalların yeni projelerini art arda ekrana getirdiği 2017-2018 sezonu için yepyeni bir dizi daha geliyor. Koliba Filmin yeni projesi Dalga ne zaman başlayacak? Dizi hangi kanalda hangi gün yayınlanacak? İşte Ayrıntılar…

Star TV, Show TV, Kanal D, Fox, Atv ve TRT gibi marka yapmış kanallar yeni sezonda birbirinden iddialı projelerini ekrana getirmek için kıyasıya mücadele veriyor.

Dalga Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler

Bir Ferhat Bir Şirin Hikayesi, Evlerden Biri, Fatih Harbiye, Yılanların Öcü, Yeter, Gamsız Hayat ve yayın hayatına devam eden Kanatsız Kuşlar gibi pek çok başarılı projeyi ekrana getiren Koliba Film’den yepyeni bir dizi daha geliyor. İddialı projenin ismi Dalga olarak belirlendi.

Dalga dizisi çekimleri kısa süre içinde başlayacak. Dizinin ocak ayı gibi ekrana gelmesi bekleniyor.Çünkü yeni başlayan dizilerin tutulmama ve erken final yapma olasılıkları göz önüne alınarak alternatif bir seçenek olarak düşünülüyor.

Dizinin kadın başrolü için ünlü oyuncu Beren Saat’e teklif götürüldüğü iddia ediliyor. Uzun zamandır ekranlara ara veren başarılı oyuncu Dalga dizisinde rol alacak mı oldukça merak ediliyor.

Dalga dizisinin hangi kanalda yayınlanacağı henüz açıklanmadı. Bizim tahminimiz final yapan Rüya dizisinin yerine Dalga dizisinin geleceği yönünde. Konuyla ilgili kesin bilgileri kısa süre içinde sitemizde paylaşacağız.

Koliba Film’in ekrana getirdiği dizilere bakıldığında daha çok dram ağırlıklı projeler olduğunu görüyoruz. Dalga dizisi de hüzünlü bir hikayeyi konu alacak. 

Dalga Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede Hangi İlde?