Cüneyt Arkın Ölecek mi? Son Durumu Nedir?


Güncelleme: 5 Ağustos 2018 : 22:06
0

Televizyon ekranlarının sevilen Usta oyuncusu Cüneyt Arkın sağlık sorunları nedeniyle uzun süredir uğraşıyordu. Sevenleri Cüneyt Arkın için dua etmeye koyuldu. Yetenekli oyuncu Cüneyt Arkın sağlık durumu hakkında bilgi edinmek için arama motorlarında Cüneyt Arkın’ı aradı.

Cüneyt Arkın son zamanlarda yaşadığı solunum sıkıntısı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan efsane isim yediden yetmişe Tüm herkesin tanıdığı ve sevdigi usta oyuncu yoğun bakıma kaldırılmış durumda.

Yeşilçam’ın Usta oyuncusu Cüneyt Arkın için dua ediyor ve tüm iyi dileklerimizi ona yönlendiriyoruz. Cüneyt Arkın bir zamanların çocuğunu büyüten büyüğünü yaşlandıran efsane isim.

Şimdi bu efsane solunum sıkıntısı sebebiyle hastaneye yatırıldı. Hastanede yatan Cüneyt Arkının yakın çevresi kadar Cüneyt Arkın’ın tanıyan dizilerini izleyen büyük bir kitle de üzüntü içinde. Yakınlarına sabır hastanede yatan Cüneyt Arkın ailesi Allah’tan acil şifalar diliyoruz tez zamanda hastaneden sağlığına kavuşup çıkmasını temenni ediyoruz