Çukur’un Yeni Bölümünde Neler Olacak? 45. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı!


Güncelleme: 2 Aralık 2018 : 11:48
0

Show Tv‘nin iddialı dizilerinden Çukur‘un yeni fragmanı izleyici ile buluştu.

Çukur’un 2. sezon 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Dizinin 45. bölümü yine birbirinden heyecanlı olaylara sahne olacak.

ÇUKUR YENİ FRAGMAN YAYINLANDI

Ay yapım‘ın iddialı dizilerinden Çukur, pazartesi akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Dizinin son yayınlanan fragmanında neler var? Çukur’un 2. Sezon 12. bölümünde neler olacak?

Çukur’un yeni bölümü yine sevenlerine heyecanlı anlar yaşatacak.

45. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Dün yayınlanan son fragmanda görüldüğü gibi Çukur’un 45. bölümü yine Koçovalılar ile Karakuzuların mücadelesine sahne olacak.

MAHSUN YİNE SENA’NIN PEŞİNDE

Yamaç, Vartolu’nun şüpheli haraketlerinden Karakuzular için çalıştığını anlayacak mı? Mahsun, Sena’nın peşini neden bırakmıyor?

Çeto’nun Koçovalılar ile ilgili Mahsun’u bile şaşırtan planı ne? Koçovalılar’ın kaldığı eve Karakuzular’dan şok baskın!

CUMALİ KOÇOVALI ÇUKUR’DA

Cumali Koçovalı Çukur’a giriyor! Artık Karakuzular’la kendi yöntemleriyle mücadele edeceğini geçtiğimiz hafta dile getiren Cumali’nin planı ne? Cumali Koçovalı Çukur’da Karakuzulara neler yapacak? Yoksa yakalanacak mı?

CELASUN’A NE OLUYOR?

Celasun’un ise Mahsun tarafından dayak yediği sahnelerin yer aldığı Çukur’un son fragmanında Yamaç’ın da Karakuzular tarafından bir yerde sıkıştılıldığı görülmekte.

YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Çukur dizisinin 45. bölümü 3. Aralık Pazartesi günü Show tv ekranlarında izleyici ile buluşacak.

ÇUKUR DİZİSİ OYUNCULARI

Çukur dizisinin başrollerinde Erkan Kolçak Köstendil, Aras Bulut İynemli, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Erkan Avcı, Berkay Ateş, Dilan Çiçek Deniz, Boncuk Yılmaz, Öner Erkan ve Mustafa Kırantepe gibi önemli isimler yer almakta.

Senaristliğini Gökhan Horzum’un yaptığı Çukur dizisinin yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk oturmakta.

ÇUKUR DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Ekranların fenomen dizileri arasına giren Çukur dizisi İstanbul’un hangi semtinde çekiliyor?

Çukur dizisinin mahalle çekimleri İstanbul’un Balat semtinde gerçekleştirilmektedir. Çukur mahallesi adı verilen yer Balat’ta yer alan bir mahalledir.

Geçtiğimiz sezon Koçovalılar’ın evi olan bu sezon ise Karakuzular’a geçen ev ise İstanbul’un Beykoz semtinde bulunmakta. Karakuzular’ın evi olarak kullanılan yerin çekimleri Beykoz’da yapılmaktadır.