Çukur’un Akın Koçovalı’sı Erdi Ünver mi Oldu? Dedikodular Neler?


Güncelleme: 14 Ekim 2018 : 23:22
0

AH bu Çukur yok mu… En çok dedikodusu yapılan dizilerin başında geliyor. Bir zamanlar Cumali kimdir, kim olacak, şuydu buydu derken en sonunda Cumali Necip Memili oldu. Şimdi de listeye Akın Koçovalı kimdir sorusu eklendi. Cihangir Ceylan’ın Akın olacağı söylendi şimdi de Erdi Ünver… Akın Koçovalı kim olacak bir karar verilse. Bize göre Akın Koçovalı kim…

Bir kaç ayda bu dedikodular devam edecek gibi. Aynı geçtiğimiz sezon boyunca Cumali kimdir sorusu göndü dolaştı. en sonunda beklenen Cumali 2. sezonun başında geldi. Sanki aynı şey Akın Koçovalı olayında da gerçekleşecek gibi. 2. sezon başladı ve yeni karakterler diziye pey der pey giriş yapıyor. Akın Koçovalı ismi ara ara senaryo gereği geçmekte.

2. sezonda Akın Koçovalı’nın gölgesinde biter ve 3. sezonda da Akın Koçovalı diziye dahil olabilir. Yani neden olmasın. Şimdiden Akın Koçovalı hariç bir çok karakter diziye dahil oldu. Senaryo gereği Akın koçovalı’nın gizlenmesi de bundan dolayı. Önemli bir karakter öyle hemen ortaya çıkmaz. Çıkamaz.

Cumali de olduğu gibi Akın olayında da tüm çıkış noktaları kapanır, senaryo çıkmaza girer işte o anda Akın Koçovalı diziye dahil edilir. Çeto, Mahzun, Reşit, Erzoy, Lal gibi bir çok karakter diziye dahil edildi. Şuan da Akın’a yer kalmadı. Akın bir gün ortaya çıkacak ancak zamanı var.