Çukurdere Dizisi Yiğit Kimdir? Gerçek Adı Oynadığı Diziler


Güncelleme: 24 Kasım 2017 : 16:31
0

Kanallar arasında hızla artan dizi furyasına bir yenisi daha ekleniyor. Tanıtım fragmanıyla büyük ses getiren Çukurdere dizisi oyuncu kadrosuyla da göz dolduruyor. Birbirinden usta oyuncuların rol aldığı dizide Yiğit kimdir? Çukurdere dizisi Yiğit kimdir? Gerçek adı, oynadığı diziler ve özel hayatıyla ilgili tüm detaylar haberimizin devamında…

Geçtiğimiz sezon No:309 dizisinde Demet Özdemir ile başrol paylaşan Furkan Palalı’nın yeni projesi belli oldu. Yakışıklı oyuncu kısa bir aranın ardından Çukurdere dizisiyle tekrar kamera karşısına geçecek. Daha önce Romantik Komedi türünde bir diziyle boy gösteren oyuncu tam bir dram ve hüzün dizisiyle izleyici karşısına çıkacak. Dizinin en çok merak edilen ve araştırılan karakterlerinden Yiğit kimdir? Çukurdere dizisi Furkan Palalı hakkında merak edilenler…

Çukurdere Neresi? Çukurdere Nerede Çekiliyor?

Uzun süredir çalışmaları devam eden dizinin senaristliğini Can Sinan, yönetmenliğini ise Hamdi Alkan yapıyor. Kadrosunda  Furkan Palalı, Su Kutlu, Ali Sürmeli ve Ahu Sungur’un yer aldığı yeni dizi Çukurdere yakında Fox ekranlarında yayın hayatına başlayacak.

Dizinin genel konusu şöyle: Su Kutlu’nun canlandırdığı Damla, Sancaktar Holding’in patronu olan dedesi Aziz Sancaktar tarafından reddedilmiş ve Çukurdere’de yaşayan Mesude’ye emanet edilmiştir. Ahu Sungur’un canlandırdığı Pavyon şarkıcısı olan  Asude  ise iki kızı ile beraber Çukurdere mahallesinde yaşamaktadır. Yıllar sonra başı belaya giren Azim torunu Damla’yı bulmaları için adamlarını görevlendirir.

Çukurdere dizisi Yiğit karakteri ise Azim beyin torununu bulması için görevlendirdiği en güvenilir adamı rolünü üstleniyor.

Çukurdere Dizisi Yiğit Kimdir? Furkan Palalı

1986 Konya doğumlu genç oyuncu Ankara Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü mezunudur.  Best Of Model Turkey ve Best Model Of The World yarışmalarında yakaladığı başarıyla tanınmıştır.  Küçük Sırlar, Hayat Devam Ediyor, Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu, Son Yaz Balkanlar, Kızılelma, Aşk Emek İster, Son Çıkış gibi dizilerde rol almış fakat son olarak Demet Özdemir’le başrol paylaştığı No:309 dizisiyle yıldızı parlamıştır.

Sizce Çukurdere dizisi tutar mı, izlenir mi? Furkan Palalı ve Su Kutlu uyumunu nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=xwa1WjiZrnM