Çukur’da Son Bölümünde Çalan Şarkı?


Güncelleme: 13 Aralık 2018 : 17:12
0

Show TV’de ekrana gelen  ve izleyicisinin ilgi ile takip ettiği hem konusu hem  oyuncuları ile zirveden ve gündemden düşemeyen Çukur dizisinin yapımcıları olan ay Yapım  sadece sadece  TV ekranlarında  gerilim dolu sahneleri ve merak uyandıran kesitleri ile oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesi değil müzikleri de zirveden payını alıyor. Yayınlanmaya başladığı günden itibaren sevilerek takip edilen ve oyuncuları efsaneleşen dizinin müzikleri de sosyal platformlarda en çok aranan ve dinlenen parçalar haline geldi.

Dizi oyuncularıyla hitleşen  müzikler oldukça beğenildi dizi takipçileri tarafından. Show tv ekranlarının sevilen dizisinin yapımcıları, senaristleri  ve oyuncuları  ile dev kadronun bir parçası haline gelen Eypio’nun  Çukur dizi için özel hazırladığı ‘Gömün Beni Çukura’ adlı şarkının klibini sosyal platformlardaki izlenme sayısı 7 milyonu aştı. Bu başarının dizinin reytinglerdeki başarısı ve tv ödüllerindeki farklı kategorilerdeki başarısını kamçıladığı görülüyor. Show Tv’nin her hafta yayınlanan bölümünde hem senaryosu hemde dizi müzikleriyle izleyiciye heyecanlı bir akşam geçirten Çukur dizi bu hafta ekranlara gelen yeni bölümde yine diğer şarkılar gibi diziyle hitleşen bir şarkı yayınlandı. Şarkı sosyal medyada en çok aranan ve dinlenen parçalar arasına girdi yayınlandığı andan itibaren şuana kadar ki tecrübelerimize ve etkileşim rüzgarına bakılırsa Çukur ile özdeşleşecek olan bu şarkı önümüzdeki günlerde her yerde karşımıza çıkacak gibi görünüyor.

Musa Eroğlu’nun eşsiz yorumu ve bestesi, Abdürrahim Karakoç’un ise unutulmaz sözleriyle ‘Mihriban’ türküsü müzik listelerinde üst sıralarda yer alırken, Ya Sîdi (Générique de la série “Marseille”) parçası diğerleri ile aynı etkiyi yaratır mı bilinmez ama şimdiden tüm diğital medyada aranan parça olmaya başladığı görülüyor.

Çukur’un Yeni Gözdesi ‘Ya Sîdi (Générique de la série “Marseille”) Sözleri

Hislerime zarar vermene izin vermeyeceğim Veya hayatımla o kadar çok dua edeceksin Haysiyetimde kalmana izin vermeyeceğim Ifade etmek için ucuz bir yol Hislerime zarar vermene izin vermeyeceğim Veya hayatımla o kadar çok dua edeceksin Haysiyetimde kalmana izin vermeyeceğim Ifade etmek için ucuz bir yolSadece benim kalbim Tah Çığlık atarsa Sadece benim kalbim Tah Çığlık atarsa Hayatımızın uzunluğu Hayatımızın uzunluğu Kalbim seni duymayı reddediyor Kalbim seni duymayı reddediyor Kalbim seni duymayı reddediyor Efendim, efendim, bir karar veriyorsunuz efendim Efendim, efendim, bir karar veriyorsunuz efendim Çğlık atarsa Hayatımızın uzunluğu Hayatımızın uzunluğu Kalbim seni duymayı reddediyor Kalbim seni duymayı reddediyor Kalbim seni duymayı reddediyor Efendim, efendim, bir karar veriyorsunuz efendim Efendim, efendim, bir karar veriyorsunuz efendim Efendim, efendim, bir karar veriyorsunuz efendim Efendim, efendim, bir karar veriyorsunuz efendim.