Çukur’da Paşa Yaşıyor mu? Öldü mü? İdris Baba Nerede Yaşıyor?


Güncelleme: 1 Ekim 2018 : 23:03
0

Çukur 2. Sezona bomba gibi başladı. Koçovalıların hapisteki abisi Cumalinin hapisten çıkmasıyla izleyenleri iyice heyecanlandıran çukurda neler oluyor? Paşa öldü mü? Yaşıyor mu? Diziden ayrılıyor mu?

İdris Babanın en yakın dostu olan, Çukurun silahlarının en hakimi Paşa öldü mü? Yamaç, Paşa hakkında Allah rahmet eylesin dedi. Ancak Paşa dizi de tekrardan ortaya çıkacaktır. Paşa şuan için saklanıyor.

İdris baba ve karısınında yaşadığı ortaya çıktı. Bu konuda Çukur ile ilgili yaptığımız diğer haberde doğru tahminde bulunmuştuk . İdris baba, eski mesleği olan pazarcılığa devam etmeye başladı. Emmi ile birlikte pazarda sebze satmaya başlayan İdris babanın yanında, Paşa görünmüyor.

İdris baba tekrardan Çukura dönecek mi yoksa işi oğullarına mı bırakacak ilerleyen bölümlerde hep birlikte göreceğiz. Pazarda emmiye kitap veren öğretmen de çukur dizisine yeni gelenlerden. Öğretmen emmiye üç silahşörler kitabını verdi. Bu kitap emmiye, kendisi ve İdris baba ile Paşayı hatırlattı. Sonun da ölmüyorlar diye öğretmene bir soru sordu. Bu da demek oluyor ki Paşa da ölmedi. Paşa ilerleyen bölümler de ortaya çıkacaktır.

1. Sezonun son bölümünde Paşa, İdris baba ve Emmi birlikte bir evde sıkışıp kalmışlardı. Bu sıkışıklıktan çıkmak isteyen üç silahşörler hep birlikte evden çıktıktan sonra dizinin akibeti 2. Sezona kaldı. 2. Sezonda İdris baba ve emminin ortaya çıkmasıyla birlikte meraklar paşa üzerinde oluştu. Paşanın yaşadığını sadece İdris ve Emmi biliyor. Diğerleri paşanın öldüğünü düşünüyorlar.

Paşanın çukurda bıraktığı depoyu Cumali ve aliço açtı. Paşanın çukura bıraktığı depoda çok iyi silahlar olduğu biliniyor. Paşa depoda da saklanıyor olabilir. Ancak şuan için Paşa ortaya çıkmayacaktır. Siz değerli takipçilerimizin yorumlarını da bu haberimizin altında bekliyoruz. Çukur hakkında tüm soruları sitemizden takip edebilirsiniz.