Çukur’da Cumali ve Yıldız’ın Hikayesi Ne? Cumali’nin Eski Aşkı Yıldız!


Güncelleme: 9 Ekim 2018 : 16:36
0

Çukura bomba gibi bir giriş yapan Cumali Kocavali hemen her sahnede yer alıyor. Cumali, Yıldız ile Çukurda karşı karşıya geldi ve şaşkınlık ve geçmişe giden bir bakış geçti aralarında. Peki Cumali ile Yıldız’ın arasında ki ilişki ne?

Cumali çukur dizisi başladığında henüz ekranlarda yoktu. Başlangıç da kardeşi Kahraman hayatını kaybetti. Bu dönemlerde Cumali ismi geçse de dizide hiç bir şekilde görünmedi. Cumali rolüne birçok isim yakıştırıldı. Cumali ve Yıldız’ın Hikayesi Ne?Cumali Kocavalı tüm ailesinin saldırıya uğraması ile birlikte hapishane de piyasaya çıktı.

Hapishanede bir çok kez öldürülmek istenen Cumali zekasını kullanarak bu saldırıları atlattı. Cunali, bu saldırıları atlattığı gibi aynı zamanda ölüm bahanesi ile hapishaneden de çıkmayı başardı. Son saldırıda karşısındaki adamı öldürdü. Morga girdi. Morgtan çıktı ve ayağa kalktı.

Kalktığında Karakuzular’ın adamı ile karşılaştı. Karakuzular’ın adamını öldürerek kendi ismi ile morga koydu. Cumali ölü sanılarak hapisten kurtuldu. Cumali ve Yıldız’ın Hikayesi Ne? Diziye renk getiren Cumali, Yıldız ile karşılaştı. Yıldız ile duygusal bı an yaşadı. Çok duygulara önem vermeyen Cumali bu durumu atlattı. Cumali ve Yıldız’ın Hikayesi Ne?Yıldız Cumali ile geçmişte aşk yaşamış bir kadın.

Bu sebepten Yıldızı gördüğünde duygusal anlar yaşamıştır. Cumali çukuru kurtarma uğraşındayken, Yıldız’a pek vakit ayırmayacaktır. Zaman zaman denk geldiklerinde yine bu sahneleri göreceğiz. Ancak ilerleyen bölümlerde geçmişe giderek Cumali ve Yıldız’ın ilişkisini çok daha iyi anlayacağız. Bizi takip etmeye devam edin. Teşekkürler.