Çukur’da Cumali Rolüne Yeni Bir İsim: Necip Memili Kimdir?


Güncelleme: 20 Haziran 2018 : 23:32
4

Çukur dizisinde Cumali karakterini kimin canlandıracağı uzun zamandır konuşulan konuların başında gelmektedir. Merak edilen rol ile ilgili sosyal medyada birçok yorum yapılmaktadır. Dizihaberci.com olarak biz de konu ile ilgili bir yazı kaleme almıştık. Cumali kimdir Cumali karakterini hangi oyuncu canlandıracak başlıklı yazımızı sitemizden okuyabilirsiniz. Cumali karakteri her ne kadar eski bir haber olsa da hala tazeliğini korumaktadır. Şimdi yeni bir isim gündeme gelmiştir.

Cumali Karakteri Netleşti mi? Yeni İsim Kim?

Bildiğiniz gibi çukur dizisinde İdris Koçovalı Çukur Mahallesi’nin güvenliğini sağlayan bir mafya babasıdır. Koçova ailesinin reisi olan İdris kendisi ile beraber 4 çocuğu ile çukuru yönetmektedir. İdris’in bir de sonra da Salih isminde, namıdiğer Vartolu, bir oğlu daha vardır. İdris oğulları Selim ve kahraman ile çukuru yönetmektedir. Mahalleye yeni gelen Vartolu Sadettin kahramanı öldürmüştür.

Kahramanın ölümünden sonra İdris’in karısı Sultan Ana Küçükoğlu Yamaç’ı İstanbul’dan getirmiştir. Yamaç her ne kadar bu mafya işlerinden uzak kalsa da Yamaç’ın vücudunda İdris’in kanı gezmektedir. Yamaç kısa sürede Çukurova alışır ve kendisini çukurun adamı olarak mücadelenin ortasına koyar. Diğer taraftan İdris’in bilinmeyen bir oğlu daha ortaya çıkmıştır. İdris’in bu oğlu geçmişte işlediği bir suç dolayısıyla cezaevine girmiştir. İsmi Cumali olan İdris’in oğlu çok kilit bir isimdir.

Cumali ortaya çıktığında çukur çok kötü karışacaktır. Peki Cumali kimdir ve ne zaman ortaya çıkacaktır? Tüm Bu soruların cevabı ekran başındaki tüm izleyicileri meraklandırmaktadır. Özellikle Cumali’ye hangi oyuncunun canlandıracağı en merak edilen konuların başında gelmektedir. Cumali karakterini canlandıracak oyuncu hakkında çok farklı isimler sosyal medyada ortaya atılmıştır. Bu isimlerin başında Nejat İşler gelmektedir. Yine başarılı oyuncu Ufuk Bayraktar da Cumali karakteri için uygun görülmektedir. Son olarak Şimdi ise yeni bir isim ortaya atılmıştır. Birsen Altuntaş tarafından ortaya atılan bu Haber’de ünlü oyuncu Necip Memili Cumali karakteri için düşünülen bir diğer isimdir.

Her ne kadar merakla beklenen Cumali Cumali karakteri ile ilgili birçok isim ortaya atılmış olsa da karakteri hangi oyuncunun canlandıracağı hala kesinlik kazanmamıştır. Cumali karakteri kimdir canlandıran oyuncu kim olacaktır Cumali karakteri ne zaman ortaya çıkacaktır gibi soruların cevaplarını sitemizden takip edebilir en güncel en farklı yorumları dizihaberci.com farklı ile okuyabilirsiniz. Necip Memili Kimdir, kısaca tanıyalım.

Çukur Cumali(Necip Memili) Kimdir?

Necip Memili 1980 Adana doğumludur, Çukurova Üniversitesi tiyatro bölümünden mezun olmuştur şu an Ahmet Koraltürk management Ajansı tarafından menajerliği yapılmaktadır. Necip Memili ilk olarak 2005 yılında Beşinci Boyut isimli dizide rol almıştır. Daha sonra Arka Sokaklar, Selena, Yaprak Dökümü, Bez Bebek, Hakkını Helal Et ve Pusat gibi dizilerde oynayarak sektörde adını duyurmuştur.

Kısa sürede adından söz ettiren başarılı oyuncu iyi ve kötü rolleri Başarılı bir şekilde oynamaktadır. 2005 yılından 2018 yılına kadar birçok projede yer almıştır. En sonki rol aldığı diziler kısaca şunlardır. Yok Artık, Deli Dumrul, Kaçma Birader, Kehribar, Dolunay ve Şahsiyet isimli dizilerde rol almıştır.

Comments are closed.