Çukur Yamaç Öldü mü, Ölecek mi? Diziden Ayrılıyor mu?


Güncelleme: 15 Aralık 2017 : 23:24
0

Show tv ekranlarının efsane dizisi Çukur da bu hafta tüm dengeler değişiyor. Çukur Yamaç Öldü mü, Ölecek mi? Diziden Ayrılıyor mu?

Yamaç tek düşmanı Vartolu zannederken evindeki düşmandan habersiz yaşamaktaydı. Selim son planını yapmış istediği gibi gitmeyen plan neticesinde kardeşi Yamaç’in vurulmasına sebep olmuştur. Fragmanında vurulan Yamaç için sorular üst üste sıralanmaya başladı.Çukur dizisi Yamaç Ölecek mi diziden ayrılacak mi?

Geçen haftaya az bi göz atacak olursak Çukurda gerilim son noktaya dayandı. Yamaç Vartolu’nun en hassas noktasını buldu ve oradan üzerine yürüdü. Vartolu ise aldığı darbe ile daha çok bilenmiş ve Yamaç için içinden çıkılmaz bir durum ortaya çıkarmıştır.

Bu arada Selim’in açtığı kumarhane istenildiği ölçüde kazanç sağlama devam ederken yeraltı dünyasının Serdar-ı işleri karıştırdı. Kumaraneyi bastı. Tabi bu arada Sena’yi da kaçırttı.

Bütün bunlardan habersiz olan Sultan Hanim ise Sena’yi evden göndermek için plan program yapmaya başlamıştı. Çünkü Sena evdeki sorgusuz sualsiz Sultan’a boyun eğmiş ev halkının gözünü açmıştır. Peki heyecan dolu bölümü ile herkesi ekranlara kilitleyen Çukut’un yayınlanan 9. bölüm sahnesinde vurulan kimdir? Sena mı, Yamaç mı?

15 Aralık Cuma günü yayınlanan 9. bölüm sahnesinde Yamaç Serdar’ı elinde silah ile kovalamaktadır. O sırada Sena arkadan gelir ve “yapma Yamaç, sen bu değilsin der”. Yamaç Sena’ya doğru yöneldiğinde ise Serdar silahı Yamaç’a doğrultur. Sena Yamaaaaç diye bağırır ancak bir el silah sesi duyulur. Seyircilerde o anda kimin vurulduğu konusunda merak uyanmıştır. Evet ilk yorumları sizlerden alalım. Sizce Sena’mı yoksa Yamaç mı vuruldu?

Serdar kimi vuruyor? Sena mı yok sa Yamaç mı? Cevap; Serdar kimseyi vurmuyor. Vuruluyor. Serdar’ı vuran kişi Sena’dır. Fragmanı dikkatli bir şekilde izlediğinizde, Sena’nın sahneye elidne bir silahla giriş yaptığını görürsünüz. Şiddete karşı olan Sena, sevdikleri tehlikede olduğu zaman onu korumak için adam öldürülebileceğini anlamıştır. İdris babanın dediği Sena bu olay ile her şeyin farkına varacaktır. İnsan sevdikleri sözkonusu olduğunda eline silah alabilir, almalıdır ve alacaktır da..