Çukur Vartolu Nereye Koşuyor? Elvis Kimi Aldı? (22. Bölüm)


Güncelleme: 23 Mart 2018 : 16:21
0

Son zamanların en çok izlenen dizilerinden biri olan Çukur’da yer yerinden oynayacak. Diziye 22. bölümde dahil olan Elvis karakteri Çukur’da fırtınalar estirecek. 22. bölüm fragmanında Vartolu’nun aldığı bir haberle koşarak harekete geçmesi “Vartolu nereye koşuyor Elvis kimi aldı” sorularını akıllara getirdi. Elvis ve Vartolu arasındaki bağlantı ne?

Vartolu ve Yamaç Baykal’ı kaldırdıktan sonra Baykal eski prestijine ulaşmak, Yamaç ve Vartolu’ya göz dağı vermek için Elvis’le anlaşıyor. Dengeleri yeniden değiştirmeye hazırlanan Elvis, Vartolu’nun en kıymetli adamı ve sağ kolu olan Medet’i aldırıyor. Medet’in alındığını öğrenen Vartolu deliye döner. Onu kurtarmak için hemen harekete geçer.

Oldukça psikopat bir karakter olan Elvis işleri kızıştırmaya geliyor. Lakabının kasap olduğu düşünülen işlerini keserek biçerek halleden Elvis Medet’e ne yapacak? 22. bölümden itibaren dizide kilit bir rolü üstlenen Elvis, Baykal’ın eski gücünü kazanması için kimi harcayacak? Medet ölecek mi, kurtulacak mı bu soruların yanıtını pazartesi 22. bölümde izleyerek göreceğiz.

Komiser Emrah’la istediği ivmeyi kazanamayan Çukur daha tehlikeli ve acımasız bir karakteri izleyiciyle buluşturuyor. Elvis karakterine hayat veren Saygın Sosyal daha önce rol adlığı dizilerde bu tarz karakterlere hayat verdiği için işini oldukça profesyonel yapacak. Oyunculuk sırıtması hissetmeden izleyeceğimiz bir performans olacak.


Çukur Elvis Kim? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler


Diğer taraftan çeşit çeşit bıçaklarla Yamaç ve İdris’e göz dağı veren Elvis karakteri dizide konuk oyuncu olarak da rol alabilir. Şimdiden merakla beklenen dizinin 22. bölümü 26 mart pazartesi ekrana gelecek.