Çukur Sezon Finalinde Kimler Öldü? 2. Sezonda Kimler Olmayacak?


Güncelleme: 12 Haziran 2018 : 09:22
4

Çukur yine yaptı yapacağını ve muhteşem bir sezon finali ile şimdilik ekranlara veda etti. Çukur’dan tamamen silinen Koçovalı ailesi Çukur’un yeni sahipleri tarafından tamamen ortadan kaldırılmak istenmiştir. Çukur sezon finalinde kimler öldü? 2.sezonda kimler olmayacak?

Celasun ve Akşin’in düğünü mutlu başlamıştır. Ancak asıl kötü sürpriz düğünün sonundadır. Akşin ve Celasun’un düğünü silahlı kişiler tarafından silahlarla ateş altına alınır. Düğündeki herkes yere serilmiş kanlar içindedir. Yamaç ve Aliço eve geldikleri karşılaştıkları manzara karşısında şok yaşarlar.

 

Çukur öyle bir sezon finali yaptıki, kimlerin öldüğü ise akıllarda kocaman bir soru işaret ioluşturdu. İzleyiciler Yamaç, Vartolu ve Aliço hariç kimlerin yaşadığından emin olamadılar. Kimlerin öldüğüne veya şöyle diyelim “ölme ihtimali yüksek olan karakterler”e bir göz  atalım.

Medet için vurularak öldü diyebiliriz. Sadiş kaçırıldı ancak akıbeti belli değil. İdris, Paşa ve Emmi silahlı adamların karşısın atladılar. Mutlaka vurulacaklar ancak ölüp ölmeyecekleri kesin değil. Kocaman bir soru işareti. Peki hangi karakterler öldü?

[kirmizitext]Çukur 2. Sezon Oyuncu Kadrosu, Yeni Gelen Oyuncular için tıklayınız[/kirmizitext]

Baykal’ın oğulları Nazım ve Emrah öldüler .Nazım vurularak Emrah ise zehirlenerek öldüler. Diğer yandan dağ evinden her şeyden uzak yaşayan Vartolu, Sadiş ve Medet silahlı adamların sadırısına uğradı. Sadiş kaçırıldı ve Medet ise abisi Vartoluyu kurtarmak için kendisi feda etti. Medet vurularak öldü.

Celasun ve Akşin’in düğünlerinde de ölenler olacaktır. Çukur’da hangi karkaterlerin öldükleri haberlerimiz devam edecektir. Bilgiler geldikçe yazımız güncellenecektir. Sizlerde hangi karakterlerin öldüklerini yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz. Sizce hangi karakterler öldü?

4 YORUMLAR

  1. Evet yazanlar doğru fakat buraya yazılmamış ama selim ölmeyebilir 2 ihtimal var ya geçmişte geçen olaylar için tutuluyo olabilir ya da birisi gelip kurtarabilir ama bu düşük bir ihtimal yeni sezon kadrosunda yanlış hatırlamıyosam selim vardı

  2. Selim de öldü Onuda unutmayalım bence selim dizide bi fazlalıktı onun ölmesi diziyi daha güzel yapar

  3. Emrah ölmesin kurtulabilir bence adamlar gelip hastaneye goturebilirler şuan senanın yerini o bilmiyormu bence devam etmeli çokkkkk iyi bir oyuncu sakın çukurdan ayrılmasın alperen duymaz ve ayrıca bensu soral çukura gelirse emrahin sevgilisi olarak gelsin Emrah ta ölmesin

Comments are closed.