Çukur Sena Diziden Ayrılıyor Mu?Hangi Dizide Oynayacak?


Güncelleme: 4 Mayıs 2018 : 22:29
4

Çukur dizisi adım adım sezon finaline doğru ilerlerken dizide heyecanı artıran sahneler de giderek artıyor. Soluksuz izlenen dizinin önemli karakterlerinden birine hayat veren Sena diziden ayrılıyor mu? Neden ayrılıyor? Hangi dizide oynayacak soruları dizinin son fragmanından sonra sorgulanmaya başladı.

Dizide özgür ruhlu başına buyruk ve çoğu zaman Yamaç’tan habersiz hareket ettiği için başı derde giren Sena yine büyük bir çıkmazın içindedir. Dizinin takipçileri 27. bölümde Sena’nın birini vurduğu ve katil olduğunu biliyor. Yine Yamaç’tan habersiz başına buyruk hareket ettiği için başı büyük belaya karıştı. Sena bu olayın etkisiyle zor günler geçirirken yaşadıklarını Yamaç’la paylaşmaz. Yamaç defalarca neler olduğunu sorar. Artık Yamaç’ın baskısına dayanamaz ve birini vurduğunu itiraf eder.

Yamaç olayları bir de Emrah’tan dinlemek için yanına gittiğinde kendisine hiç bir şey anlatmayan Sena’nın yaşadıklarını abisine anlatmasına çok bozulur. Emrah, Yamaç’ın hassas noktasını anlar ve bu konuda çok üzerine gider. Sena’nın her sıkıntısında ve derdinde kendisine geldiğini bunun ezelden beri böyle olduğunu söyleyerek Yamaç’ı daha da sinirlendirir.

Ne olursa olsun Sena’nın yanında olan Yamaç bu işin nasıl çözüleceğini Sena’ya nasıl yardımcı olacağını düşünürken Sena bunun tek bir yolu var der. Çukur’un karanlık yaşantısına ayak uyduramayan Sena çektiği vicdan azabını dindirmek için teslim mi olacak? Dizide önemli karakterlerden birine hayat veren Sena diziden ayrılıyor mu?

Sena karakteri izleyenler tarafından uzun zamandır eleştirilere maruz kalan bir isim. Dizide gereksiz ve fazla zaman ayrıldığı, olayların Sena’nın etrafında dönmesinden rahatsız olan geniş bir kitle var. Yapımcının ve kanalın bu eleştirileri göz önüne aldığını düşünürsek Sena karakteri hapse girerek diziden çıkabilir. Fakat Yamaç sevdiği kadını kesinlikle hapse göndermez. Bu yüzden Çukur Sena diziden ayrılıyor mu ayrıldı mı ne zaman ayrılacak sorularının yanıtını verelim. Sena diziden ayrılmayacak.

Dilan Deniz Çiçek daha uzun süre Çukur kadrosunda yer almaya devam edecek… Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz Sena karakteri diziden ayrılmalı mı? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

4 YORUMLAR

  1. bence ayrılmasın çünkü sürekli kavgalar ve çatışmalar olursa diğer dizilerden farkı kalmaz ben çukuru diğer dizilerden farklı bir konusu olduğundan dolayı seviyorum

Comments are closed.