Çukur Salih Helvacı Kim? Vartolu’nun Gizemli Geçmişi!


Güncelleme: 11 Ocak 2018 : 21:54
1

Pazartesi akşamları, güçlü rakiplerini geride bırakarak zirvenin sahibi olmayı başaran Çukur’da, her bölüm yeni bir sırrın kapısı aralanırken, Salih Helvacı, gerçekte kim, Salih Helvacı’nın Vartolu olduğu ortaya çıkacak mı? İdris Koçavalı’yı bekleyen büyük sürpriz nedir? Vartolu’nun esrarengiz geçmişi ve bundan sonraki amacı ne? İşte detaylar…


Çukur Münir Kimdir? Gerçek Adı ne?


Dizinin geneline baktığımızda ve her bir karakteri göz önüne getirdiğimizde, Yamaç, İdris Koçavalı, Selim, Vartolu,ve Aliço gibi her biri kendi içinde sırlarla dolu ekstrem karakterler yer alıyor. Çukur dizisi izleyenleri içine çekiyor ve hikayeyi izlemiyor adeta yaşıyoruz. Şüphesiz hepsi sanki yıllardır tanıdığımız insanlar haline geliyor.

Dizinin son bölümünde İdris Koçavalı’ya gelen mektupla Çukur’da yer yerinden oynayacaktır.  Mektupta İdris’in Mihriban Helvacı’dan bir oğlu olduğu yazmaktadır.İdris baba yazılanların doğruluğunu öğrenmek için derhal harekete geçer. Ve Salih Helvacı isminde bir oğlu olduğunu öğrenir.

Diziyi başından itibaren takip edenler Salih Helvacı’nın Vartolu olduğunu bilirken bu sırrın ne zaman ortaya çıkacağı merak konusuydu. İdris Koçavalı, Vartolu’nun oğlu olduğunu öğrenecek mi? Vartolu’nun gizemli geçmişi ortaya çıkacak mı? Yamaç ve Vartolu arasındaki savaş gittikçe alevlenirken, Yamaç, gerçekleri öğrenirse Çukur’da dengeler nasıl değişir?

Salih Helvacı’nın Vartolu olduğu daha uzun süre ortaya çıkmayacak. Sultan, İdris’in oğlunu bulmasını engellemek için elinden geleni yapacaktır. Zaten olayların en başından beri İdris’in oğlu Salih’i ve Mihriban’ı İdris’ten uzaklaştıran da Sultan ve Emmi’dir. Olayların en başından beri hem Sultan Ana hem de Emmi bu işi organize etmiş baba ve oğulu ayırmışlardır. İdris Baba bunları öğrendiğinde ise hem Sultan için hem de Emmi için kötü günler başlayacaktır. Bakalım bizleri ne tür gelişmeler bekliyor olacak? Sizler konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce İdris ve Salih kavuşacak mı? Yoksa birisi kavuşamadan ölecek mi?

1 YORUM

Comments are closed.