Çukur Meliha Kimdir? Kim Canlandıracak? İdris ile Bağlantısı Ne?


Güncelleme: 5 Kasım 2018 : 23:42
1

Meliha ile arasında benzerliğe İdris’te dikkat çekmiş ve Hale ile ilk karşılaştığında ona Meliha demiştir. Kimdir bu Meliha? İdris ile arasında neler oldu? Hale’nın annesi mi? Yoksa Hale İdris’in kızı mı?

Çukur’un ilk bölümlerinde Hale, İdris ile tanışıp onunla röportaj yapmak istemiştir. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Hale izleyenlerin dikkatinden kaçmamıştır. Belli bir süre dizide yer almayan Hale karakteri daha sonra tekrar diziye dahil olsa da çok fazla geçmeden Baykal tarafından öldürülmüştür.

Hale’ye aşık olan Aliço ise onun katillerini bulmayı kafasına koymuştur. Hale’nın evini aramakla işe başlayan Aliço onun evinden bazı kitap ve resimleri almıştır. Resimlerden bir tanesi de Hale’ya çok benzeyen Meliha’nın resmidir. Aliço aynı zamanda Hale’nin evinde ses kaydı da bulur. Ses kaydında Hale, Meliha ve İdris’ten söz etmektedir.

İdris ile röportaj yapmak için onunla buluştuğundan bahseden Hale, İdris’in kendisine Meliha ismi ile seslendiğini söylemektedir. Meliha’ya olan benzerliğinin farkında olan Hale, bunu İdris’in de fark ettiğini söylemiştir. Şimdi ise Hale ölmüş ve Aliço ise onu unutmaya çalışmaktadır. Taki Selim ortaya çıkana kadar.

Selim Aliço ile görüştükten sonra Meliha’nın resmini görmüştür. Bunun kim olduğunu araştırmaya başlayan Aliço ve Selim ne tür bilgilerle karşılaşacaktır? Meliha gerçekte kimdir? İdris ile bağlantısı nedir? Hale’ye bu kadar benzemesi normal mi? Yoksa Hale’nin annesi Meliha mıdır?

Aliço yaptı araştırmaları genişletmiş ve Meliha’nın yaşadığı döneme ait gazeteleri araştırmaya başlamıştır. Gitmiş olduğu kütüphanede 80’li yıllara ait gazeteleri incelemiştir. Gazetelerde bir bara ait haberler bulunmaktadır. Barda Meliha isminde bir sanatçının şarkı söylediği dikkatlerden kaçmaz. Bu ise büyük ihtimal Aliço’nun aradığı Meliha’dır.

Aliço ve kütüphanede tanıştığı kızla beraber Meliha’yı bulmak için kolları sıvarlar. Meliha ile aynı barda çalışan sihirbazla irtibat kurarlar. Aliço Meliha’ya ulaşmak için sihirbazı bulmak zorundadır. Sihirbaz Şanar’ı bulmak için yola çıkan Aliço kütüphaneci kızla beraber çalışırlar. Aliço Şanar’a ulaşır ve Meliha hakkında bilgi alır. Şanar göre Meliha ile aynı barda çalışmıştır. Meliha şarkı söyleyerek geçimini sağlamaktadır. O sıralar bara gelen bir mafya ki bu İdris oluyor, Meliha’ya aşık olmuştur.

[kirmizitext]Çukur Sezon Finalinde Kimler Öldü? 2. Sezonda Kimler Olmayacak? için tıklayınız[/kirmizitext]

Meliha ile bir süre aşk yaşayan İdris daha sonra barda çıkan bir çatışmada Meliha’yı vurmuştur. Şanar bunu Aliço’ya İdris Meliha’yı öldürdü olarak anlatmıştır. İdris gerçekten Meliha’yı öldürmüş müdür? Yoksa Meliha kaza kurşunu ile mi ölmüştür. Meliha ölmemiştir ve Çukur 2. sezonun 2. veya 3. bölümlerinde ortaya çıkacaktır. Peki Meliha’yı canlandıracak oyuncu kimdir?

[mavitext]Çukur 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak? Yeni Sezon Yayın Tarihi! için tıklayınız[/mavitext]

Meliha karakterini canlandıracan olan oyuncu Şenay Gürler’dir. Şenay Gürler, dizide İdris Koçovalı’nın unutamadığı aşkı Meliha’yı canlandıracak. Mücize isimli sinema filminde de oynayan duayen oyuncu 1966 İzmir doğumludur. Ailesinin isteği ile bir evlilik yapan oyuncu bir çok dizi, sinema projelerinde rol almıştır.

1 YORUM

Comments are closed.