Çukur Meke Öldü mü? Diziden Ayrıldı mi? Aytaç Uşun Hangi Diziye Geçti


Güncelleme: 2 Ocak 2018 : 14:28
0

Çukur Dizisi 2018 yılının ilk haftası yayın akışında olmasa da yayınlanan yeni fragmanda seyircileri heyecanlandırmayi başardı.Fragmanda Meke’den haber alamayan Yamaç Vartolu’dan hesap soruyor. Peki Çukur Dizisi Meke Öldü mü Diziden ayrıldı mi? Vartolu Meke’ye ne yaptı?


[kirmizibuton]Çukur Dizisi Aliço Neden Çikolataya Karşı Tepkili? Aliço’nun Merak Edilen Geçmişi! [/kirmizibuton] <<< tıklayınız


Yamaç geçtiğimiz hafta Vartolu ile ilgili uzun uzun düşündü. Sonuçta Vartolunun gerçekten Varto’dan gelmediği ve oralı olmadığı kanısına vardı. Tabi İdris Bey’e delil sunmak zorunda olduğu için Meke en güvendiği adamı Varto’ya gönderdi. Meke Varto’da Vartolu’yu aradı. Küçük büyük herkese sordurdu.

Yamaç bu arada Meke ile sürekli irtibat halindeydi. Vartolu’yu kimsenin tanımıyor olması Yamaç’ın düşüncelerini doğrular nitelikteydi. Vartolu ile karşı karşıya gelince Yamaç bir pot kırdı ve Vartolu ya memleketten bir isteğin var mı diye sordu. Zekiliğiyle dikkatleri üzerine çeken Vartolu hemen olayı çözdü ve Varto’ya adamlarını gönderdi.

Meke ise Vartolu’dan haber alma düşüncesiyle içinde bulunduğu tuzaktan habersiz Vartolu’nun adamlarıyla buluşmaya gitti. Her şeyden haberdar olan Yamaç ise Meke’den haber alamayınca kendisini Vartolu’nun yanında buldu. Vartolu nun adamları Meke’ye ne yaptı? Çukur dizisinde Meke karakterini canlandıran Aytaç Uşun diziden ayrıldı mı hangi diziye geçti gibi bir çok konu akıllarda soru işareti bıraktı.


[kirmizibuton]Çukur Dizisi Mihriban Kimdir? [/kirmizibuton]<<< tıklayınız


Çukur Meke karakteri sizce öldü mü? Diziden ayrıldı mı? Biz Meke yani Aytaç Üşün adlı oyuncunun diziden ayrılmayacağını düşünüyoruz. Hatta Vartolu ve Yamaç arasında alışveriş sebebi olacak. Vartolu, Yamaç’tan isteği bir şey karşılığında Meke’yi teslim edeceğini söyleyecek. Sizde düşüncelerinizi bizimle paylaşmak isterseniz Yorum kısmından paylaşabilirsiniz.