Çukur Medet Öldü Mü? Ölecek Mi? Mustafa Kırantepe Diziden Ayrılacak Mı


Güncelleme: 24 Şubat 2018 : 23:58
0

Dengelerin her an değiştiği Çukur’da heyecan artarak devam ediyor. Pazartesi akşamlarına damga vuran dizinin son bölümünde Vartolu’nun ölümü tüm mahalleye yayıldı. Çukur’da yeni bir dönemin başladığı son bölümde Vartolu’nun ölümüyle yıkılan Medet perişan halde kahvenin önüne geliyor ve silahını Yamaç’a doğrultuyor. Ama Selim Yamaç’ı ittirince namlunun hedefine Selim geliyor ve Selim vuruluyor. Heyecanın zirvede yaşandığı dizide izleyenler Selim öldü mü sorusuna yanıt ararken diğer taraftan Medet’in kanlar içinde iyi bir dayak yediği dikkat çekiyor. Çukur Medet öldü mü? Çukur Mustafa Kırantepe diziden ayrılıyor mu soruları da beraberinde geldi…


Çukur Dizisi Emrah Karakteri Tutmadı mı? Yorum Sayfası



Vartolu’nun ölüm haberi en çok Medet’i üzmüştür.  Hayatı boyunca tek amacı Vartolu’nun yolundan gitmek olan Medet onun vasiyetini yerine getirmek için İdris’in bulunduğu mekana el bombası atmak için gider. İdris’in adamları tarafından fark edilince iyi bir dayak yer. Kafası iyice bozulan Medet çareyi Yamaç’ı öldürmekte buluyor. Fakat işler yine planladığı gibi gitmiyor ve Medet Selim’i vuruyor.

Çukur 17. bölümde Selim, Medet’in kurşunuyla yere yığılırken bu anlara şahitlik eden Yamaç öfkeden deliye döner. Çukur 18. bölüm 2. fragmanda Medet’in sağlam bir dayak yediği görülüyor. Vartolu’nun ölümüyle hayatının yıkımını yaşayan Medet, Selim’i vurarak hayatının sonunu hazırladı. Peki Çukur Medet ölecek mi? Henüz dizide Vartolu’nun bile ölüp ölmediği kesinleşmemişken Medet’in öleceğini düşünmüyoruz. Medet güzel bir dayak yiyecek fakat ölmeyecek. Diğer taraftan Vratolu’nun ölmediğini düşünürsek Çukur’a geri döndüğünde Medet’in ölüm haberini alırsa Koçavalı ailesine olan intikam hırsı daha da artacaktır. Tüm bunlar göz önüne alındığında Çukur Medet öldü mü ölecek mi sorularına Medet ölmeyecek yanıtını vermek daha sağlıklı olacaktır.

 

Dizinin son bölümüne damga vuran sahnelerden biride komiser Emrah’ın gelişi oldu. Yamaç ve Emrah’ın karşılaşması izleyenleri ekrana kilitledi. Dizinin 17. bölüm final sahnesinde Komiser Emrah’ın Sena’nın abisi olduğu ortaya çıktı. Mahallede tüm dengeleri alt üst etmeye hazırlanan komiser Emrah, Selim, Meke, Paşa ve Emmi dışında Çukur’da ki bütün adamları içeri aldı. Komiser Emrah’ın içeri aldığı adamlardan biride İdris Koçavalı idi. Polisin İdris Koçavalı’yı kelepçeleyerek karakola götürmesi herkesi şok etti.  Komiser Emrah Çukur’da dengeleri alt üst edeceğinin sinyalini “Artık Çukur’a polis de girer ben de girerim” sözleriyle vermişti. İdris Koçavalı’yı tutuklatması ve Vartolu’nun adamlarının uyuşturucu imalat ettiği çiftliği darmadağın etmesi Komiser Emrah’ın Çukur’da fırtınalar estireceğini gösteriyor.

Çukur dizisi tüm heyecanıyla devam ederken, Vartolu gerçekten öldü mü, Selim öldü mü, Çukur Medet öldü mü sorularının yanıtını bekleyen dizi severler 26 şubat yeni bölümü iple çekiyor.

Çukur Medet öldü mü ölecek mi? Çukur Mustafa Kırantepe diziden ayrılıyor mu?