Çukur Komiser Emrah Kim? Sena’nın Abisi(Alperen Duymaz) Kim?


Güncelleme: 19 Şubat 2018 : 23:53
7

Çukur Komiser Emrah Kim? Sena’nın Abisi(Alperen Duymaz) Kim?Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezleri olmaya, reyting yarışında birinciliği göğüslemeye aday Çukur Dizisinde sular durulmuyor. Her geçen gün kendini yenileyen ve kendine yeni izleyicileri ekleyerek yoluna devam eden Çukur’a yeni bir oyuncu dahil oluyor.

dizihaberci.com farkıyla erken haberciliğimizi ön plana çıkarıp Çukur Sena’nın abisi kim diye bilgi vermiş ama karakter ismini vermemiştik. Karkaterin ismi belli oldu. Çukur dizisi Komser Emrah kim yaşı boyu kilosu sevgilisi oynadığı diziler hakkında sitemiz içi arama motorundan arattığınızda tüm bilgileri bulabilirsiniz. Sizler için daha detaylı bu yazımızı okumanızı tavsiye ederiz. Emrah karakterinin analizi, nasıl bir karakter olacağı ve Alperen Duymaz’ın karaktere hazırlanırken nasıl bir hazırlık sürecinden geçtiği ve fazlası sizler için bu yazımızda. İyi okumalar..İşte merak edilenler…

Dizide Sena’nın abisi pisikop bir karaktere sahip olan Emrah komiser olarak görevine devam etmektedir. Çukur’da Yamaç’la uğraşacak olan Emrah arka planda Baykal’ın(Beyefendi) adamı olarak Çukur’u ele geçirmeye çalışacaktır. Çukur’u kafasına takmış olan Emrah Amir, doğudan özellikle tayin edilmiştir. Bu anlamda Vartolu’nun da Yamaç’ın tarafına geçeceğini söyleyebiliriz. Kısaca Komisr Emrah karakterini canlandıran oyuncumuz Alperen Duymaz’ı yakından tanıyalım.

Bildiğiniz gibi Alperen Duymaz daha çok gençlik dizisi olan Bodrum Masalı’nda ün kazandı. Oyunculuğu ve yakışıklılığı ile genç kızların ilgisini çeken oyuncumuz Alperen işine önem veren ve parlaş bir oyuncu. Hacettepe Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunu olan Alperen Duymaz bir çok aladna kendisini geliştirmiş ve çok yönlü bir oyuncudur. Hem müzik hem de sporla ilgilenen Alperen Duymaz, uzun yıllar basketbol da oynamış ve müzik yapmıştır.Aslında müzikle haşır neşir olan oyuncu kısa sürede müzikle yoluna devam edemeyeceğini anlamış ve kendisini oyunculuk alanında geliştirmeye başlamıştır. Bir çok dizi ve sinema filminde rol alan oyuncu şuan için sektörde yeni olmasına rağmen sektörün aranan izimlerinden dir.

[kirmizitext]Çukur Dizisi Sena’nın Abisi Kimdir? Gerçek Adı? Oynadığı Diziler?[/kirmizitext]

Alperen duymaz 183 cm boyunda ve 73 kg ağırlığındadır. Oyuncumuz kahverengi gözleri ile genç kızları etkileyen bir simaya sahiptir. Kova burcunda olan Duymaz, Tatlı Küçük Yalancılar, Acı Aşk, Kanıt:Ateş ve son olarak Bodrum Masalı dizisinde oynamıştır. öçzellikle Timüçin Esen ve Şevval Sam’ın da oynadığı Bodrum Masalı dizisinde kendisini tanıtmış ve zirveyi yakalamıştır. Yakışıklı oyuncunun Çukur dizisinde nasıl bir karakteri canlandıracağı ise şimdiden merak ediliyor. İyi bir komiser mi yoksa kötü bir komiser mi? Psikopat bir komiser olarak karşımıza çıkacak olan oyuncunun karakteride buna paralel bir seyir izleyecek. İşte sosyal medyadan karakter ve oyuncu ile ilgili bazı yorumlar;

sosyal medyada o kadar çok yorum varki, oyuncunun disiye dahil olması diziyi izlemeyenleri bile diziye çekmekte. Bunu bir takipçinin şu yorumundan anlıyoruz. “Ben Çukur izlemezdim ama Alperen Duymaz için alışmaya çalışacam bakalım umarım yeni fragmanda görürüz onu”. Yani sevilen bir oyuncunun diziye dahil olması dizinin reytinglerini de etkileyecektir. Bazı takipçiler isekarakter isminin diziye oyuncuya uymadığını söylemenin yanı sıra oyunculuğun burada etkili olacağını söylemekte. İşte o yorum;”Emrah pek uymamış ona ama gine de oyunculuğu ve kendisi önemli” 

Peki Alperen Duymaz, Çukur dizisi için hazırlık yaptı mı? Komiser rolüne adapte olmak için eğitimden geçti mi? Evet Alperen Duymaz Çukur dizisinde canlandıracağı Emrah karakteri için uzman kontrolünde atış çalışmaları yaptı. Gerçek mermi kullanmayacağı kesin olsa da kuru sıkı silahta bile sarsıntı olduğu için, silahın sarsındı oranı, geri tepmesi gibi ince bazı detayların bilinmesine yarar görüldü. Bu anlamda yapım şirketinin de oluru ile Alperen Duymaz atış çalışmaları yaptı. İşte Alperen Duymaz’ın yaptığı atış çalışmalarından bir resim; Peki merak edilen karakter Komiser Emrah diziye ne zaman giriyor? Kaçıncı bölümde? İşte cevabı…

Merakla beklenen karakter Sena’nın abisi Komiser Emrah diziye 19 Şubat Pazartesi yayınlanacak olan 17. bölümde dahil olacak. Alperen Duymaz ile dizinin daha keyifli ve izlenir bir hal alacağını düşünüyoruz. Sizler oyuncu ve dizimiz ile ilgili yorum ve görüşlerinizi yorum yaparak bizlerle poaylaşabilirsiniz. Sizce Alperen Duymaz dizi için uyumlu oldu mu? Emrah ismi yerine başka bir isim kullanılabilir miydi?

Çukur Komiser Emrah Karakter Analizi İzle

7 YORUMLAR

Comments are closed.