Çukur Final Bölümü Belli Oldu! 33. Bölümde Final Yapacak


Güncelleme: 12 Mart 2018 : 14:27
2

Ay Yapım Çukur dizisinin kaçıncı bölümünde final yapacağını açıkladı. Sürekli dillerde olan Çukur’un ne zaman biteceği sorusu da böylece cevap bulmuş oldu. Sosyal Medyada bazı hesapların yaptığı paylaşımlara baktığımızda Ay Yapım’ın diziyi kısa süre sonra sonlandıracağı söylentileri ağır basmakta. İşte detaylar…

Oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli (Yamaç Koçovalı), Dilan Çiçek Deniz (Sena), Erkan Kolçak Köstendil (Vartolu Sadettin), Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka gibi isimlerin yer aldığı ve İstanbul’un en belalı mahalelsi olan Çukur’da ki gelişmeleri konu alan Çukur dizisi ilk bölümünden itibaren ilgi ile izlenmeye devam ediyor. yüksek reyting oranları ile günün diğer dizilerinin korkulu rüyası olan Çukur’un ne zaman biteceği ise fanları tarafından merak ediliyordu.

Ay Yapım imzalı Çukur’un yönetmen koltuğunda Sinan ÖZtürk oturuyor. Senaryosu  Gökhan Horzum’un kaleminden çıkan Çukur’un müziklerinde ise Toygar Işıklı imzasını taşıyor. Dizi aldığı ciddi reyting oranları ile reklam gelirlerini de arttırdı.

İzleyici notları olsun eleştirmenlerin yazıları oldun hem olumlu görüşler alan Çukur dizisi işi tadında bırakma amacında. Bu ne demek? Şöyle ki ; Dizi yaklaşık 13 bölüm sonra final yaparak ekran macerasını sonlandıracak. Konu ile ilgili detaylar için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

[kirmizitext]Çukur Dizisi Finali Ne Zaman Olacak? için Tıklayınız[/kirmizitext]

2 YORUMLAR

Comments are closed.