Çukur Emmi Ölecek mi? Diziden Ayrılıyor mu?


Güncelleme: 9 Aralık 2017 : 23:19
0

Çukur’da dengeler altüst olmaya devam ediyor. Yamaç Vartolu karşısında bir adım öne geçerken Vartolu’da rahat durmaz ve Yamaç karşısında öne geçmenin yollarını aramaktadır. Yamaç ise Çukur’da güveni sağlamanın peşindedir. İdris Baba ise Emmi ‘nin güvenini sağlamanın peşindedir. Dizinin 8. bölüm fragmanında Emmi kafasına silah dayamış şekilde görünmektedir. Çukur Emmi Ölecek mi? Diziden Ayrılıyor mu?

Yamaç mahallede bir kaçağın olduğunu bilmektedir ve İdris’i ikna etmek için uğraşmaktadır. En sonunda İdris’i ikna eder. İdris Emmi’nin üzerindeki şüpheleri bertaraf etmek bir silahı Emmi’ye verir ve ona kendisi için canını verip vermeyeceğini sorar. Emmi ise bunu gözünü bile kırpmadan yapacağını söyler. Emmi silahı eline alır ve şakağına dayar. İşte o anda nefesler tutulur. Emmi kendisini vuracak mıdır? Emmi ölecek mi? İşte Çukur’dan detaylar…


tıkla>>>Çukur Dizisi Yeni Oyuncu Serdar Kimdir?<<<tıkla


İdris Emmi’ye içi boş bir silah vermiştir. Amaç Emmi’nin bu güven testinden geçip hem Yamaç’ı hem de herkesi ikna etmek istemektedir. Emmi şakağına dayadığı silahı ateşler. Ancak silaha ateş almaz. Bu şekilde de Emmi kendisini kanıtlamış olacaktır.