Çukur’un 2. Sezon 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yeni Bölümde Neler Olacak?


Güncelleme: 23 Kasım 2018 : 16:02
0

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur‘un yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Pazartesi akşamı izleyicileri ile buluşacak olan Çukur dizisinin 2. sezon 11. bölüm fragmanında neler var?

Her hafta birbirinden ilginç olaylarla ekranlara gelen ve reyting listelerini silip süpüren Çukur yine iddialı bir bölüm ile gelmeye hazırlanıyor.

Koçovalılar ile Karakuzular arasındaki rekabetin her hafta katlanarak arttığı dizide bu hafta neler olacak?

MAHSUN DELİYE DÖNÜYOR

Çukur dizisi 2. sezon 11. bölüm fragmanında Karakuzulardan Mahsun’un patlamasına şahit oluyoruz. Yamaç ile Sena’yı bir arada gören Mahsun adeta deliye dönüyor.

Fragmanda adeta öfke patlaması yaşayan Mahsun, ‘Yamaç mahalledeymiş ben bu adamı indiririm. Benim dediğim mahallede dolaşmayacak, benim olana el uzatmayacak. Onun olanı da alırım!’ diyerek yaklaşan bir gerginliğin fitilini ateşlemiş oldu.

ÇUKUR’UN 44. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Çukur’un 44. bölüm fragmanında Yamaç’ı an be an takip ettiği görülen Mahsun elindeki silahı da çekerek herkesi heyecanlandırdı.

SAADET NEREDE?

Öte yandan geçtiğimiz bölümün sonunda doğum sancıları tutarken bıraktığımız Saadet karakterinin akıbeti ne olacak? Çeto, Saadet’in ölüm döşeğinde olduğunu söylerken ne demek istedi? Vartolu bu durum karşısında nasıl bir tutum izleyecek?

MELİHA’DAN İDRİS’E ŞOK TOKAT

Fragmanda kısa süreli olarak görülen bir başka olayda ise İdris Koçovalı’nın büyük aşkı Meliha, İdris’e tokat atarken görülüyor. Meliha, İdris’e neden tokat attı. İdris Koçovalı bu tokat karşısında nasıl tavır sergileyecek?

YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Bakalım 26 Kasım Pazartesi günü saat 20.00’de ekranlara gelecek olan Çukur’un yeni bölümünde ne gibi olaylar izleyicileri bekliyor?

Ay yapım projesi olan Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk yaparken, senaryosunu ise Gökhan Horzum kaleme alıyor.

Çukur dizisinin başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Erkan Avcı, Berkay Ateş, Kubilay Aka, Perihan Savaş, Şenay Gürler, Boncuk Yılmaz ve Ercan Kesal gibi isimler yer alıyor.