Çukur Dizisi Yaman Samatlı Kimdir? Gerçek Adı Ne, Oynadığı Diziler (Kaan Yıldırım)


Güncelleme: 29 Ekim 2018 : 10:58
0

Çukur dizisinde yeni karakterler bitmek bilmiyor. Şimdi yeni bir karakter daha diziye dahil oluyor. Koçovalıları çok tehlikeli günler bekliyor. Yaman Samatlı karakteri kötü karakter olarak diziye giriyor ve Karakuzularla ortak iş yapıyorlar. Peki Yaman Samatlı kimdir, gerçek adı ne, karakter analizi.

Çukur dizisi kadrosuna Ulan İstanbul dizisindeki Erkan Kolçak ile beraber oynayan Kaan Yıldırım katıldı. Ulan İstanbul dizisinde Erkan Kolçak’ın Kuzeni olarak ekranlara gelen Kaan Yıldırım bu sefer Çukur dizisinde Erkan Kolçak’ın büyük düşmanı olarak ekranlara geliyor. Yaman Samatlı, Vartolu tarafından öldürülmüş soylu bir ailenin psikopat oğlu olarak karşımıza çıkacak.

Yaman Samatlı, samatlı aşiretinin psikopat oğludur. Çukura gelerek Karakuzular ile işbirliği yapacaktır. Vartolu’nun intikam almanın peşindedir. Bu anlamda Samatlılar ve Karakuzular birlikte olup Koçovalı ailesine meydan okuyacaklardır. Vartolu eski düşmanı Samatlar ile çok mücadele etmiş ve bu mücadele sonucunda Samatlıların ileri gelenlerinden birkaçını öldürmüştür. Çok eskilere dayanan bu olay şimdi gün yüzüne çıkmaktadır. Samatlıların psikopat oğlu Yaman Samatlı Çukur’a gelerek karakuzular ile ittifak yapacaktır. Koçovalılar şimdi hem Karakuzular ile hem de Samatlılar ile mücadele etmek zorunda kalacaktır.

Peki Çukur dizisinde Yaman Samatlı karakterini canlandıran oyuncu kimdir? Çukur dizisi Yaman karakterini canlandıran oyuncumuz Kaan Yıldırım’dır. Kaan Yıldırım 1986 İstanbul doğumludur. İngiltere’de Londra Brunel Üniversitesi’nde pazarlama bölümünde okumuştur. Daha sonra Türkiye’ye gelen genç oyuncu Başkent İletişim bilimleri Akademisi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. Oyunculuk kariyerine Kayıp dizisi ile başlayan genç oyuncu Ulan İstanbul isimli dizi ile yıldızını parlatmıştır. Daha sonra birçok proje den teklif alan yakışıklı oyuncu adı Mutluluk isimli dizide rol almıştır.

Kaan Yıldırım’ın oynadığı bazı diziler şunlardır; kayıp, Ulan İstanbul Ümmü Sıbyan, adı mutluluk, yok artık, kalbim yangın yeri, klavye delikanlıları, İnsanlık suçu.