Çukur Dizisi Vartolu Öldü mü? Ölecek mi? Erkan Kolçak Köstendil Diziden Ayrılıyor mu?


Güncelleme: 13 Şubat 2018 : 16:53
10

Vartolu ciddi anlamda Koçovalılar ile karşı karşıya gelmiştir. İdris’in verdiği mühlet içerisinde Çukur’dan gitmeyen Vartolu bir de Selim’in kızı ve karısının kaçmasına yardı edince işler iyice karışmıştır. İdris, Yamaç ve Selim ise bu işin Vartolu’yu temizlemekten geçtiğini düşünür. Vartoluya baskın yapan Koçovalılar onu öldürmüşlerdir. Çukur Dizisi Vartolu Öldü mü? Ölecek mi? Erkan Kolçak Köstendil Diziden Ayrılıyor mu?

Vartolu kendilerine yapılacak bu saldırının farkındadır ve o anda evi değiştirmek için Celasun’dan yardım ister. Celasun bir çok çıkışı olan bir eve bulur. Bu arada Yamaç’ta boş durmamaktadır. Aliço ile bir plan yapar. Celasun’dan da yardım isteyen Yamaç bir şekilde Vartoluyu kaçırmanın planını yapmıştır. Ancak Yamaç’ın planında bir aksilik yaşanmıştır. Yamaç tam Vartoluyu yakalayacakken, bir minibüs Vartolunun arabasının önünü keser ve kurşun yağmuru başlar. Vartolu kanlar içinde arabanın içindedir.

Vurulan Vartolu aynı zamanda aracın patlaması sonucu ölmüştür. Ancak akıllarda bir çok soru işareti oluşmuştur. Acaba Vartolu gerçekten öldü mü? Yoksa bu Yamaç’ın bir planı mı? Yoksa son anda Baykal devreye girip Vartoluyu Yamaç’tan önce aldı mı? Konu ile ilgili geniş yazımızı buradan okuyabilirsiniz.

[kirmizitext] Çukur Dizisi 17. Bölüm Fragmanı, 19 Şubatta Neler Olacak?[/kirmizitext]

Bildiğiniz gibi Çukur dizisinde akıl oyunları da sıklıkla kullanılmakta. Vartolunun ölümü de bunun gibi bir şey olabilir. Vartolu Yamaç’ın yeni planı çerçevesinde öldü olarak gösterilip kaçırılmıştır. Yoksa Baykal, Selim’in yapacağı hatayı telafi etmek için Vartoluyu kaçırmış olabilir mi? Konu ile ilgili yorumlarınızı bekliyoruz.

[kirmizitext]Vartolu Ölmedi mi? Büyük Oyunun Sırrı Ne? Yamaç mı Baykal mı? [/kirmizitext]

[kirmizitext]Çukur Vartolu Ölüyor Mu? Kurtulacak Mı?[/kirmizitext]

10 YORUMLAR

  1. Vartolu ölürse dizinin bittigi demektir

    Ama ölmedi yamacin yine bir oyunu alicodan istedigi adam vardi arabada

  2. Bence ya rüya gördü birisi yada kurtulacak bu kadar basit olmaz diye tahmin ediyorum.

Comments are closed.