Çukur Dizisi Sena’nın Abisi Kimdir? Gerçek Adı? Oynadığı Diziler?


Güncelleme: 15 Şubat 2018 : 16:28
5

Çukur Dizisi Sena’nın polis Abisi Kimdir?  Çukur dizisi tüm hızıyla devam ederken bir yandan reyting rekorları kırmakta diğer yandan da kadrosunu sağlamlaştırmaya devam etmekte. Çukur dizine yeni bir karakter dahil oldu. Çukur dizisinde Sena’nın pisikopat polis abisini canlandıracak bir karakter dahil oluyor. Peki bu karakter kim? Hangi oyuncu canlandıracak? İşte detaylar… Çukur Dizisi Sena’nın Abisi Kimdir? Gerçek Adı? Oynadığı Diziler?

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur’da gerilim, heyecan ve komplolar bitmiyor. Dizi her hafta yeni gelişmelerle gerilimi ve aksiyonu yüksekte tutuyor. Şimdi ise yeni karakterler dizide yeni gelişmelerde kapıda. Sena’nın abisi rolünde diziye dahil olacak olan oyuncumuz Alperen Duymaz olacak. Alpreden Duymaz dizide Sena’nın pisikopat abisini canlandıracak. Şuan için karkater ismi belli olmayan oyuncumuzun canlandıracağı karakter hakkında bilgiler gelmeye başladı.

Sena’nın abisi dediğimiz gibi pisikopat bir kimliğe sahip. Çukur’da olan olaylarla ilgilencek ve tabiki de Yamaç’ın başına bela olacak. Onu Beyefendi kendi tarafına çekecek yada zaten Beyefendinin kontrolünde emniyetteki bir adamı olarak dizide olacak. Beyefendinin Çukur’u elinde tutmak için kullanacağı bu karakter Çukur’a ve dolayısı ile Yamaç’a bela olacak. Peki oyuncu Alperen Duymaz kimdir? İsterseniz oyuncumuzu yakında tanıyalım.

Alperen Duymaz 1992 Ankara doğumludur. 184 cm boyuında olan oyuncu daha çok Bodrum M:alası diizisnde meşhur olmuş ve yıldızı parlamıştır.  Ankara Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunu olan oyuncu Tatlı Küçük Yalanlar dizisi ile kariyerine adım atmıştır. Sonrasında Acu Aşk dizisinde oynamıştır. 73 kilo gram ğaırlığında olan oyuncu ;Koyu kahve göz rengine sahiptir cew siyah saçları vardır. Burcu Özberk ile aşk yaşayan oyuncu akrep burcundadır.

[kirmizitext]Çukur Komiser Emrah Kim? Sena’nın Abisi(Alperen Duymaz) Kim?[/kirmizitext]

Çukur Alperen Duymaz Videosu izle

Comments are closed.