Çukur Dizisi Ne Zaman Başlıyor?


Güncelleme: 25 Eylül 2017 : 21:34
0

Çukur ne zaman başlayacak? Çukur dizisinin yayın tarihi belli oldu mu? Çukur dizisi hangi günler yayınlanıyor?

Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz‘in başrolleri paylaştığı Erkan Kolçak Köstengil, Kubilay Aka, Perihan Savaş, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, İrem Altın gibi birbirinden ünlü oyuncuları kadrosunda birleştiren Çukur dizisi ile ilgili ayrıntılar netleşmeye başladı.


Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Karakterler


Adı ilk önce Aras olarak açıklanan dizi daha sonra Çukur ismini almıştı. Senaryosu hazır olduğu söylenen dizinin oyuncu kadrosu da büyük ölçüde tamamlandı.

Çukur dizisinin Ekim ayının sonlarında ya da Kasım ayında başlayacağı söyleniyor. Yani Çukur dizisi yeni sezonun başlamasıyla hemen ekranlarda olmayacak.

Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan Çukur dizisi, birkaç bölüm çekimi tamamlandıktan sonra izleyici ile buluşturulacak. Bu nedenle ekrana gelme tarihi yeni sezon başlangıcından daha geç olacak gibi görünüyor.

Çukur dizisinin 2018’in başlamasıyla beraber ekranlarda olacağı da söylense de bu iddialar netlik kazanmadı. Rüya dizisine de final yaptıran Show Tv, eğer böyle bir erteleme yaparsa yeni sezonda diğer kanallardaki dizilerle olan yarışında geri planda kalacaktır. Geçtiğimiz sezondaki İçerde dizisi ile dikkatleri üzerine çeken Show Tv, yeni sezon için hazırladığı dizisini bir an önce seyirci ile buluşturmak isteyecektir.


Çukur Dizisi Nerede Çekiliyor?


Çukur dizisinin hangi gün yayınlanacağı da henüz belirsizliğini koruyor. Sizce dizi hangi gün yayınlanmalı? Dizinin ne zaman yayınlanmasını istersiniz? Fikirlerinizi yazabilirsiniz.