Çukur Dizisi Judy Kimdir? Gerçek Adı Ne? Kim Canlandıracak?


Güncelleme: 21 Ekim 2018 : 14:38
0

Çukur reytinglerdeki başarısını her geçen hafta daha da yükseltiyor. Dizide aksiyon ve heyecan bitmek bilmiyor. Yeni karakterler diziye dahil oldukça dizinin heyecanı Daha da artıyor. Bu sefer diziye ilginç bir karakter dahil oluyor. Judy karakteri diziye yakın bir zamanda giriş yapacak. Peki Judy (Judi) kimdir? Hangi oyuncu canlandırıyor?

Kulislerde konuşulan bilgiye göre Ay Yapım ilerleyen bölümlerde Bergüzar Korel’i dizide Judy karakterini canlandırması için diziye dahil edecek. Ay Yapım yeni sezonda çekeceği Suyun Hafızası isimli dizi için Bergüzar Korel ve Kaan Urgancıoğlu ile anlaşma yaptığı söyleniyor. Bizim kadın başrol oyuncusu Bergüzar Korel olacak. Bergüzar Korel ile yapılan anlaşma gereği güzel oyuncu çukur dizisinde de misafir oyuncu olarak dahil olacak.

Judy karakteri diziden ilerleyen bölümlerde karşımıza çıkacak. Eğer kulislerde konuşulan bu konu doğru ise Bergüzar Korel’in Çukur dizisinde göreceğiz. Ancak son dakika da anlaşma sağlanan az ise başka bir kadın oyuncu bu karakteri canlandırması bekleniyor. Karakter ve Oyuncu detayları bilgiler geldikçe güncellenecektir. Judy karakterim nasıl bir karakterdir, hangi tarafta yer alacak?

yamaç Cumali ve vartolunun çukuru geri alma çalışmaları karakuzular ile koçovalıları karşı karşıya getirmektedir. Bu tartışmaların ortasında Judy karakteri dengeleri sarsacak bir giriş yapacak. Karakter hangi tarafta olacak, şu an için bir netlik kazanmadı. Bilgiler geldikçe tüm detaylar haberimizde yer alacak. Peki sizce Bergüzar Korel Çukur dizisinde oynar mı?