Çukur Dizisi İzlenir Mi Tutar Mı? (İzleyici Yorumları)


Güncelleme: 13 Ekim 2017 : 10:47
6

Show Tv ekranlarının yeni dizisi Çukur izleyici karşısına çıkmaya hazırlanırken hakkında birçok yorum da yapılmaya başlandı. Biz de dizi hakkında yapılan yorumları ve analizleri sizler için haberimizde bir araya getirdik.

Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan ve Rıza Koacoğlu gibi ünlü isimlerin başrolü paylaştığı Çukur dizisi yayınlanan fragmanı ve afişleriyle de büyük ilgi gördü. Geçtiğimiz sezonda Show Tv’nin en başarılı yapımı olan İçerde dizisinin tarzında bir dizi olacağı için şimdiden birçok izleyici diziyi izlemeyi düşündüğünü belirtiyor.


Çukur Mahallesi İstanbulun Neresinde? Çukur Dizisi Çekimleri Nerede Yapılıyor?


Çukur dizisi başarılı oyuncu kadrosunun yanı sıra konusu ile de Türkiye televizyonlarında çok izlenen bir temayı içinde barındırıyor. Aksiyon dolu sahneleri ile izleyiciyi ekran karşısına kilitlemeyi hedefleyen dizinin tanıtım fragmanı 2 milyonu aşkın kez izlendi.

Çukur dizisinde ailesinin yönetimini üstlendiği mahalleye Yamaç da sonradan gelerek sahip çıkacak. Yamaç’ın aşık olduğu Sena ise geçmişi nedeniyle zor durumlar yaşayacak.

Çukur dizisinin Yamaç’ı Aras Bulut İynemli, geçtiğimiz sezonda final yapması nedeniyle izleyicilerin büyük üzüntü yaşamasına neden olan dizi İçerde’de rol almıştı. İçerde dizisi, en başından 39 bölüm olarak düşünüldüğü için bir sezonda final yaptı. Çok sevilen dizisinin başrol oyuncusunu kaptırmak istemeyen Show Tv, yeni sezonda Aras Bulut İynemli’yi başka bir dizi ile izleyici karşısına çıkarıyor.

İçerde dizisini aratmayan yeni dizisi Çukur ile başarı yakalaması beklenen Show Tv’nin dizi başladıktan sonraki reytinglerini de sizlerle paylaşacağız. Dizi reytinglerinden dizinin ömrü ile ilgili tahmin yapmak daha kolay olacaktır.

Siz Çukur dizisini izlemeyi düşünüyor musunuz? Sizce dizinin oyuncu kadrosu ve tanıtım fragmanı nasıl olmuş? Dizi Tutar mı? Çukur dizisi ile ilgili yorumlarınızı aşağıdan bize iletebilirsiniz.

Çukur dizisi facebook hayran sayfamızı >>> buradan <<< takip edebilir ve dizimiz ile ilgili tüm haber, fragman ve son dakika gelişmelerinden anında haberdar olabilirsiniz.


Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Karakterler


6 YORUMLAR

  1. Saat gecenin 1 i oldu çukur dizisindeki reklamlar bitmedi.birdaha izlemeyecegim sinirlerim pozuldu

  2. Reklam reklam reklam filimden daha fazla reklam izlettiriyorsunuz,reklam izletmekte rekor kırıyorsunuz bence.

Comments are closed.