Çukur Dizisi Gülşen Kimdir? Hangi Oyuncu Canlandırıyor?


Güncelleme: 28 Eylül 2018 : 15:17
0

Çukur mahallesinin yeni güç dengeleri arasında yer değiştirmesini konu alan Çukur dizisi 2. Sezon aksiyon dolu sahnelerle başladı. Dizinin yeni sezonunda bir çok yeni karakterde ekranlara geldi. Gülşen karakteri de bunlardan birisi. Karakterin şimdilik sadece ismi geçse de çok yakında kendisi de ekranlara gelecek Peki Gülşen kim, gerçek adı ne?

Gülşen dizinin 2. Sezonun 35. Bölümünde sadece ismi geçti. Gülşen’le beraber olmak için [kirmizitext]Çukur[/kirmizitext]’a gelen çocuk Celasun ve adamları tarafından rehin alınır. Çocuk sorgu anında Gülşen’e geldiğini itiraf eder. Gülşen anlaşıldığı üzere kötü yolda olan birisidir.

Gülşen karakterini canlandıracak olan oyuncu kim olacak? Gelen bilgilere göre senaryonun gidişatına göre Gülşen karakteri diziye dahil edilecek. Gülşen karakterini genç ve güzel bir oyuncu canlandıracak. Bu karakter Akşın ile giden kötü ilişkisinde arada kalan Celasun veya diğer bir karakterle ilişkilendirilecek.

Gelen bilgilere göre Cemre Melis Çınar ile görüşüldüğü söyleniyor. Cemre Melis Çınar genelde kötü kız karakterleri ile gündeme gelen bir oyuncu. En son aldığı ani kararla komedi filmlerinde rol almaya başlamıştı. Eğer Çukur dizisi ile anlaşırsa bence role çok yakışacağını düşünüyorum. Peki Cemre Melis Çınar kimdir? Kısaca tanıyalım…

Cemre Melis Çınar, 1991 Ankara doğumludur. Mersin’de lise ğitimini almıştır. Üniversiteyi Marmara Üniversitesinde okuyan Cemre Melis, Marmara Ü. Radyo Tv bölümünde okumuştur. 2005 yılında başladığı oyunculuğa Mask-kara tiyatrosunda devam etmektedir.

Diziye farklı bir renk katacağını düşündüğümüz Gülşen karakterini canlandıran oyuncumuz hakkında kesin bilgiler geldiğinde yazımız güncellenecektir. Sizler böyle bir karakteri dizide görmek ister misiniz?