Çukur Dizisi Ezgi Kimdir? Selen Uçer Oynadığı Diziler


Güncelleme: 13 Mayıs 2018 : 18:45
0

Show Tv ekranlarında seyirci ile buluşan Çukur, 2.sezon onayının ardından kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Diziye yeni karakterlerde dahil olmaya devam ederken dizi sezon finaline doğru gidiyor. Diziye Ezgi karakteri ile dahil olan yeni oyuncu Sena ve Emrah karakterlerinin karşısında yer alan bir kişi olarak evlerimize konuk olacak. Çukur Dizisi Ezgi Kimdir? Selen Uçer Oynadığı Diziler?

Çukur dizisinde Ezgi karakteri Emrah ile Sena’nın karşısına çıkan onlarla hiçte iyi olmayan bir ilişki içerisinde yer alan birisi olacak.Ezgi karakterine hayat verecek olan oyuncu Selen Uçer’dir. Selen Uçer, 1983 İstanbul’da doğmuştur. Güzel oyuncu kimya mühendisi bir anne veve babanın kızı olarak dünyaya gelmiştir. Ara filmi ile Böcek oyunu ile kendisini tanıtmıştır. Bir çok dizi ve filmde rol almıştır.

Başlıca yer filmler; Büyük Oyun, Kutsal Bir Gün, Bornova, Kumun Tadı, CVan, Daire, Onbire On Kala, Yabancı, Ses, Şeytan Tüyü, Kaygı gibi sinema filmlerinde rol almıştır. Boğaziçi Üniversitesi Kimya bölümünü bitiren oyuncu Avusturya Lisesinden mezun olmuştur. Boğa burcundan olan Uçel, Benş Böyle Sev dizisinde oynamıştır, Şahane Damat dizisinde de oynayan Selen, Hanımın Çiftliği isimli dizide de performansı ile göz doldurmuştur. Oynadığı bazı diziler şunlardır;

Evlat Kokusu, Şahane Damat, Tura mı Tutar, Beni Böyle Sev, Böyle Bitmesin, İffet, Hanımın Çiftliği, Deli Saraylı, Kahve Bahane, Düğün Şarkıcısı, Bin bir Gece, Fedai, Dicle, Karınca yuvası ve Bir İstanbul Masalı. 2011 yılında Sadri Alışık en iyi kadın oyuncu ödülünü almıştır. 2010 yılında 21. Ankara Film Festivalinde en iyi yardımcı kadın ödülünü almıştır. 2008 yılında 15.Adana Altın Koza film festivalinde En iyi kadın oyuncu ödülünü almıştır.

[kirmizitext]Çukur Kütüphanedeki Kız Kimdir? Adı Ne? İnstagram Hesabı için tıklayınız[/kirmizitext]

Dizide Ezgi karakteri özellikle Emrah karakteri ile karşı karşıya gelecek. Ezgi karakteri Çukur’da dengeleri Yamaç lehine değiştirecek bir karakterdir. Avukat, Emrah, selim ve Vartolu dörtlüsünün Yamaç ve İdris’in karşısında olduğu zamanda Ezgi, vereceği destek ile Emrah’ı köşeye sıkıştırırken Yamaç ve İdris’e nefes aldıracaktır.