Çukur Dizisi Deren Kimdir? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler?


Güncelleme: 6 Kasım 2017 : 23:29
0

Çukur Dizisinde Sena’nın yakın arkadaşı Deren diziye dahil oluyor. Çukur Dizisi Deren Kimdir? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler? Deren hakkında en güncel bilgiler çok yakında haberimize eklenecektir. Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır.

Çukur Dizisi Deren Sena’nın en yakın arkadaşıdır. Deren dizide Sena’nın en yakınlarındaki kişi olarak yer almaktadır. Sena ile yediği, içtiği ayrı gitmez. Çukur’da bunalana Sena için sığınılacak bir limandır Deren. Deren karakterini canlandıran oyuncumuz Beste Kanar’dır. Beste Kanar kimdir? Hayatı, kariyeri, resimleri, işte tüm ayrıntılar.

Beste Kanar İstanbul’da doğmuştur. Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü mezunudur. Kim Milyoner Olmak İster yarışma programın katılmış ancak 4. Soruda elenmiştir. Daha sonra Hanım Köylü dizisinde ilk oyunculuk performansını sergilemiştir. Sonrasında ise Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde rol almıştır.


Çukur Dizisi Çukur Dövmesi Anlamı Ne?<<<Tıkla


Çukur Dizisi Deren (Beste Kanar) Resimleri

Çukur Dizisi Deren (Beste Kanar) Videosu