Çukur Dizisi Celasun Kimdir? Havaalanında Gelen Şöhret!


Güncelleme: 23 Ekim 2018 : 15:30
0

Aras Bulut İynemli, Dilan Deniz Çiçek, Erkan Kolçak Köstendil ve Öner Erkan’ın ana karakterler olarak izleyicinin karşısına çıktı Çukur dizisinde tanıdık bir sima daha dikkatlerden kaçmadı. Çukur dizisi Celasun kimdir? Gerçek adı, yaşı, boyu, oynadığı diziler ve fazlası.

Ay Yapım’ın yapımcılığında Show Tv ekranlarında gösterilen Çukur dizisi yeni sezonun iddialı yapımları arasında gösteriliyor. Özellikle İçerde, Vatanım Sensin, Bodrum Masalı gibi sevilen yapımların efsane oyuncularından derlendiği oyuncu kadrosu ile reytiglere damga vuracak gibi.

Çukur dizisi polisiye dram aksiyon türünde ekranlara geliyor. Dizide bıçkın delikanlı Celasun karakterini canlandıran oyuncu daha önce Vatanım Sensin dizisinin Ali Kemal’i Kubilay Aka‘dır. Kubilay Aka dizinin yapılan ön çekimlerinde yapım ekibinden tam almış ve hiç tereddüt edilmeden diziye dahil edilmiştir.

[kirmizitext]Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Karakterler <<<tıklayınız[/kirmizitext]

Peki kimdir Kubilay Aka? Kubilay Aka en son Vatanım Sensin dizisinde Ali Kemal karakterini canlandırmıştır. Vatanım Sensin dizisinden yaklaşık 6 ay önce keşfedilmiştir. Havaalanında çalışırken Ozan Doğulu’nun yapımcısı Ufuk Ergin tarafından keşfedilen Kubilay önce deneme çekimlerine çağırılmış. Deneme çekimlerinin olumlu geçmesinden sonra Ali Kemal rolü genç oyuncuya verilmiş.

Kubilay Aka, 1995 İstanbul doğumludur. Boğa burcundan olan sanatçı kahverengi gözlere sahiptir. 178 cm boyunda olan oyuncu 75 kg ağırlığındadır. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı Yönetimi mezunudur. Çukur dizisi ile bir anda tanınırlığı artan oyuncu sinema filmlerinden de teklif almış ve en son Aşk Bu Mu isimli sinema filminde Afra Saraçoğlu ile başrol oynamıştır.

[kirmizitext]Çukur Dizisi Nerede Çekiliyor? <<<tıkla[/kirmizitext]

Aşk Bu Mu Tanıtım Fragmanı

Çukur Dizisi Celasun (Kubilay Aka) Resimleri