Çukur Dizisi Aylin Kimdir? Gerçek Adı-Yaşı-Oynadığı Diziler


Güncelleme: 25 Aralık 2017 : 22:11
1

Çukur dizisi aksiyon dolu bir bölümle devam ederken yeni karakterlerde diziye dahil olmaya başladı. Diziye en son doktor Aylin isminde bir karakter girdi. Aylin güzelliği ve performansı ile göz doldurdu. Çukur Dizisi Doktor Aylin Kimdir? Gerçek Adı-Yaşı-Oynadığı Diziler. Karacayı tedavi eden doktor Aylin dizide yan karakterlerden birisidir. Ancak duruşu ve performansı ile dizide ana karakterlerden birisi ile bir ilişkisi olacaktır. Peki kimdir bu doktor Aylin? Gerçek adı ne, Oynadığı diziler nelerdir?

Çukur’un 25 Aralık Pazartesi günü ekranlara gelen 10. bölümünde Celasun Karaca’yı acile götürmüştür. O sırada Koçovalıların evi baskın altındadır. Celasun Karacayı doktor Aylin’e emanet eder ve bu durumdan kimsenin haberinin olmamasını ister. Doktor Aylin ise belli bir çizgisi olan, mesleğine aşık birisidir. Doktor Aylin esmer tenli, güzel ve alımlı birisidir. İzleyenlerin dikkatini çeken Aylin, her kesin ilgi odağı olmuştur. Gerçek adı ne, Oynadığı diziler nelerdir

Çukur dizisinde doktor Aylin karakterini canlandıran oyuncu Emel Dede’dir. Emel Dede en son İsimsizler dizisinde Berfin karakterini canlandırmıştır. 1989 İstanbul doğumlu olan Emel Dede siyah gözlü ve siyah saçlıdır. Aşk ve Ceza, Küçük Kadınlar, Öyle Bir Geçer Zamanki gibi popüler yapımlarda rol almıştır. 170 cm boyundadır ve 52 kg ağırlığındadır. 35 Sanat Merkezi’nde oynculuk eğtimi alan Emel Dede en sona İsimsizler dizisi ile zirve yapmıştır. Dizide oynadığı Berfin karakteri ile oldukça iyi bir performans ortaya koyan Emel Dede geleceği parlak oyunculardandır.


Çukur Cumali Neden Gelmedi? Neden Çıkmıyor? Ne Zaman Gelecek?<<<tıkla



tıkla>>>Çukur Dizisi Vartolu ile Yamaç Kardeş Mi? Vartolu, İdris’in Oğlu Mu?<<<tıkla


Çukur’un Aylin’i İsimsizlerin Berfin’i Emel Dede Videosu

1 YORUM

  1. Filimde tüm güzelliğini katletmişler….halbukiçok güzel, yazık olmuş. Gerçi ben pek anlamam ama bu benim görüşüm.

Comments are closed.