Çukur Dizisi 19. Bölüm Fragmanı! Neler Olacak?


Güncelleme: 26 Şubat 2018 : 20:12
0

Başrollerinde Aras Bulut İynemli (Yamaç Koçovalı), Dilan Çiçek Deniz (Sena), Erkan Kolçak Köstendil (Vartolu Sadettin), Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka ve Ercan Kesal gibi isimlerin yer aldığı Çukur dizisi 5 Mart Pazartesi günü 19.bölüm fragmanı ile yine heyecan dolu bir haftayla evlerimize konuk olacak. Çukur Dizisi 19. Bölüm Fragmanı ve özeti izler için sitemizde.

Çukur’un 26 Şubat pazartesi günü yayınlanan 18. Bölümün en ciddi gelişmesi muhakkak İdris’in oğlunu öğrenmesi oldu. Paşa hastanede İdris’e Vartolu’nun kendi oğlu olduğunu öğrenir. Ancak öğrendiği anda İdris büyük bir şok yaşar. Yaşadığı şoku ise pişmanlık takip eder. Çukur 5 Mart iddialı bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Diğer taraftan Komiser Emrah gelmiş ve Koçavalı ailesi yeni bir düşman kazanmıştır. Emrah İdris’i göz altına aldırır. Artık Çukur’un rahat olmayacağının sinyalini verir. İdris içine düştüğü tehlikeyi savuşturmakla meşguldür. Bu arada Yamaç ise Komiser Emrah’ı daha yakından tanıyacaktır. Emrah ile ilgili asıl gerçek açığa çıktığında Yamaç büyük bir şok yaşamıştır.

Bu gerçek Emrah’ın Sena’nın abisi olmasıdır. Emrah’ın Sena’nın abisi olması gerçeği en çok Sena’yı etkileyecektir. Sena geçmişi ile yüzleşmek zorunda kalmıştır. Emrah’ın gelmesi Sena ve Yamaç’ın arasını da açacaktır.

[kirmizitext]Çukur 5 Mart Pazartesi Var mı Yok mu? Neden Yayınlanmıyor? <<<tıkla[/kirmizitext]

Diğer taraftan Aliço, Hale’nin hain olduğunu Yamaç söylemiş ve ona dikkat etmesini istemiştir. Yamaç ise yaptığı araştırma sonucu Hale’nin kötü birisi olmadığını öğrenir ve bunu da Aliço’ya söyler. Aliço bu habere çok sevinir.

Çukur Dizisi 19. Bölüm Fragmanı-Güncellenecektir