Çukur Çeto Ölecek mi? Çeto Diziden Ayrılacak mı?


Güncelleme: 29 Ekim 2018 : 23:15
0

Çukur reyting rekorları kırmaya devam ediyor. İkinci sezona yeni karalterleri ile damga vuran Çukur kemikleşmiş izleyici kitlesine büyük bir yenisini daha ekledi. Diziye yeni giren karakterlerden Çeto bu bölümde başı dertten kurtulmadı. İzleyiciyi meraklı gölzerle Çeto ölecek mi diziden ayrılacakmı diye ekran başına kilitlendi.

Dram, aşk, suç türlerini bir arada sunmaya çalışan Sinan Öztürk’ün yönetmen koltuğunda oturduğu Çukur kendini izlettirmeye devam ediyor.  Aras Bulut İynemli (Yamaç Koçovalı), Erkan Avcı (Çeto), Berkay Ateş (Mahsun), Dilan Çiçek Deniz (Sena), Erkan Kolçak Köstendil (Vartolu Sadettin), Ercan Kesal (İdris Koçovalı), Alperen Duymaz (Emrah), Boncuk Yılmaz (Saadet), Perihan Savaş (Sultan Koçovalı), , Sermet Yeşil, Burak Sergen (Baykal), Öner Erkan gibi oyuncuların bağrında Çukur yeniden Koçavalılara geçecek mi?

Vartolu’nun Yamaç’ı dinlemeyerek harekete geçip yakalanması Yamaç’ı çileden çıkaracak. Cumali’yi değil, Vartolu’yu da kurtarmak zorunda olan Yamaç elinden ne geliyorsa yaptı. Metin ve Kemal’i yanına alarak harekete geçen Yamaç’ın gözü kara ve elinden geleni yapacak ve hem Çeto’yu hem Cumli’yi hem demedeti kurtaracaktır.Bunun için güzel bir planı vardır bu planın içinde Mahsunda vardır. Mahsun, hiç beklemediği anda Yamaç’ı karşısında görecek. Büyük bir mücadelenin yaşanacağı bölümde Karaca, Sena’dan yardım isteyecek. Babasının çevresinden ayrılmayan Selim’in İdris ile karşılaşması ise ekran başındakilere duygu yüklü anlar yaşatacak ve sezonun en iddialı sahnesi olarak akıllara kazınacak.

Bu mecera içinde Çeto Yamac’ın eline geçecek ve günlerdir kafasına sıkma planı yapan Cumli Koçavalı son noktayı koymak için Çetonun kafasına silahı dayayacak. Artık onu öldürmemesi için bi sebep kalmamıştır. Yamaç ise buna karşı bir söz vermiş ve sözüne sadık kalmak için elinden geleni yapaya çalışacaktır. Cumali tam kafasına sıkacakken arabadan aşağı Çeto’yu atan Yamaç yine krizlerdedir. Bu arada Cumali Koçavalı deliye dönmüştür.Fakat elden ne gelir karşısında duran Ymaç Koçovalıdır.