Çukur Çeto Kim? Yamaç ve Vartolu’nun Düşmanları Belli Oldu mu?


Güncelleme: 17 Ağustos 2018 : 15:46
0

Yapımcılığını Ay yapım’ın üstlendiği Çukur dizisi; başrollerini Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz’in yer aldığı televizyon ekranlarının vazgeçilmezi haline gelen Çukur Dizisi yeni karakterlerle izleyici karşısına geçmeye hazırlanıyor. Çukur Vartolu ve Yamaç’ın düşmanı Çeto kim gerçek adı ne hangi dizilerde oynadı? Çukur dizisine yeni giren karakterlerden bir diğeri de Mahsun karakteri oldu.

23 Ekim 2017 tarihinde ilk bölümüyle Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Çukur Dizisi büyük bir hayran kitlesine ulaştı. İlk sezonu geride bırakırken 2. sezon merakla beklenir oldu.

Çukur Dizisine  yeni giren oyuncular arasında olan Çeto karakterinin gerçek adı Erkan Avcıdır. Erkan Avcı 1982 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelmiş, 1 74 boyundadır. Mimar Sinan Üniversitesi’ni bitirmiş birçok dizide rol almıştır.Oyuncu Karadayı dizisinde Necdet Güney isimli karakteri ile ünlenmiştir. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde rol alan oyuncu 2007-2008 yılları arasında televizyon ekranlarının en iyi oyuncuları arasında rol almıştır.

Erkan Avcı birçok filmde rol aldı. Bunlardan bazıları Mukadderat, Vakit, Can, Gişe Memuru, Zenne, Uzun Hikaye ve en son 2016’da sinema filmi Daha’da boy göstermiştir.

Erkan Avcı kariyer basamaklarını hızla tırmanırken son günlerde çukur dizisine girmiş olması ile adının en çok araştırıldığı bir döneme şahit oldu. Çukur dizisi ile de kendini çok şey katacağını, daha uzun bir süre gündemde yer alacağını söyleyebiliriz.

Çukur dizisinde en son hatırlayacak olursak işler epey bir sarpa sarmıştı. Sena’nın abisi polis olarak diziye girmesi ile kovalamaca başlamış mafya hesaplaşmaları da derken çukur iyice içinden çıkılmaz bir hale bürünmüştü. Beyefendi lakabı ile Baykal Bey düşmanların en hası, sınırları ve gücünün etmeyeceği hiçbir yok diye düşünürken yine Baykal’a ortaklık eden Kasap Elvis işin içine girince Çukur Savaş alanına döndü.

Benim sevdiklerime kimse zarar veremez diyen Yamaç bütün sıkıntıları çözmeye çalışırken öfkesine yenik düşen Vartolu ile karşı karşıya geldiği anlar oldu. Diğer tarafta ise babasının zulmünden ve aşağılamalarından bıkan Baykal’ın oğlu Nazım’ın hamleleri ise yadsınamayacak kadar büyüktü.

Benim sevdiklerime kimse zarar veremez diye niye Yamaç şimdi yeni düşmanı Çeto ve Mahsunla baş edebilecek mi yeni sezonda izleyici karşısına çıkacak Çeto ve Mahsun karakterleri izleyeceği keyifli dakikalar yaşatacak. Diziye yeni giren oyuncular hakkında düşüncelerinizi yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.