Çukur 9. Bölüm Yamaç Selim’in İhanetini Nasıl Anladı? Şok Ayrıntı!!!


Güncelleme: 16 Aralık 2017 : 00:52
0

Çukur bomba bir bölümle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanırken fragmanda Yamaç Selim’in yanına gelmiş ve ona “sende bir koku var, tam çıkartamıyorum” demiş ve izleyenlerin aklına şüphe atmıştır. Yamaç Selim’im ihanetini anlamış mıdır? Çukur 9. Bölüm Yamaç Selim’in İhanetini Nasıl Anladı? Şok Ayrıntı! Evet şok ayrıntı diyoruz büyük ihtimal kimsenin aklına gelmemiştir. Ama ihtimaller dahilinde, söylediğimizde sizlerde bizlere hak vereceksiniz. Evet Yamaç Selim’im ihanetini nasıl anladı? İsterseniz bunun cevabını vermeden önce olayların tam anlaşılması için biraz önceye gidelim. Olaylar nasıl gelişmişti?

Selim her şeyi tehlikeye atmış ve ihanetlerine devam etmektedir. Ancak son yaptığı şey bardağı taşırmış ve tün dengeleri alt üst etmiştir. Sena’nın kaçırılmasında Selim’inde parmağı vardır. Selim Sena’nın tutulduğu yere gider. Terk edilmiş bir depoda Sena’nın gözleri kapalıdır. Karşısında ise Selim durmaktadır. Olaylar çığırından çıkmış, ortalık karışmıştır. Yamaç bir ara Selim’i görür ve ona yaklaşarak  “sende bir koku var, tam çıkartamıyorum” der. Aslında o anda Yamaç Selim’in ihanetini anlamıştır. Nasıl mı? Şöyle ki…

Selim Sena’nın tutulduğu yere gitmiştir. Orada Sena ‘nın parfüm konusu Selim’in üzerine sinmiştir. Yamaç Selim’e “sende bir koku var, tam çıkartamıyorum” derken bu parfüm kokusunu almıştır. Parfüm kokusu çok tanıdık gelmiştir. Ya parfüm kokusunu tanımış ve Selim ve Sena’nın beraber olduğunu anlamıştır yada ilerleyen bölümlerde anlayacaktır. Selim’in yaptığı bu hata ona pahalıya patlayacaktır.