Çukur 38. Bölüm Fragmanı ve Özeti 15 Ekim Pazartesi


Güncelleme: 8 Ekim 2018 : 22:19
0

Çukur’un bu haftaki bölümünde Yamaç, Cumali ve Vartolu’yu bir araya getirmiş ve Çukur’u almanın planlarını yapmaktadır. Cumali ve Vartolu yüzleşmiş ve karşı karşıya gelmişlerdir. Çukur 38. Bölüm Fragmanı ve Özeti 15 Ekim Pazartesi.

Yamaç, Sena ile konuştuktan sonra rahatlamış ve onun yönlendirmesi ile Vartolu’yu bulmuştur. Her ne kadar Cumali bu birlikteliği istemese de Yamaç’ın aklında bir plan vardır. Vartolu’ya ihtiyaçları vardır ve onunda yapacağı belli başlı şeyler bulunmaktadır. Öncelikli plan Karakuzuların aldıkları siparişe el koymaktır.

Vartolu’nun elinde bir telefon rehberi vardır ve ona ulaşmak zorundalardır. O rehberde Afganların telefon numaraları vardır. Yamaç’ın bir planı vardır.

Yama önce Çukur’dakileri uyaracak ve yanımdamısınız diyecektir. Celasun ve adamları ile konuşan Yamaç onlara gerçek amaçlarını söylerler. İçerde adamları olması çok önemlidir ve böylece Yamaç’ın “İçerde” adamları olacaktır.

Diğer taraftan Saadet, Çeto’nun hemşiresi olmuştur. Karakuzular’ın tedavisi ve bakımı Saadet’ten sorulacaktır. Saadet bu şekilde az da olsa rahatlamış ve bebeğini daha sakin bir şekilde doğurmak için bir fırsat kazanmıştır.

Çukur 38. Bölüm Fragmanı