Çukur 35. Bölüm İlk Sahne: “Benim Adım Cumali Lannnnn”


Güncelleme: 18 Eylül 2018 : 00:32
0

Çukur yine muhteşem bir bölümle 2. sezonu açtı. Cumali ve Karakuzular’ın damga vurduğu bölümde, Cumali geçmişinin intikamı için hapisten çıktı. Çukur 35. bölüm fragmanı yayınlanmadan önce ilk sahne ekranlara geldi.

Çukur 2. sezon 34. bölüm geride kaldı. Neler yaşandı kısaca hatırlayalım. Karakuzular Çukur’u hakimiyetleri altına aldılar ve Koçavolılardan hiç bir emare kalmadı. Çukur’dan olanlarda ya sindiler, ya terk ettiler ya da Karakuzuların tarafına geçtiler.

Yamaç kendince bir mekanda şarkı söylerken, Selim ortada yoktur. Vartolu ve Meke Çukur’da olsa da emareleri gözükmemektedir. Kemal ise içten içe yanarken, intikam ateşi ile yanıp kavrulmaktadır.

35. Bölüm fragmanında Yamaç ve Cumali kavga etmektedirler. Yamaç, Karakuzuların rahat durmayacağını, onların acımasının olmadığını, durmayacaklarını söyler. Ailenin geri kalanına saldıracakları söyler. Cumali ise Çukur diye bir yerin olmadığını söyler.

Yamaç o halde neden saldırdığını sorar. Cumali sinirlenir ve “İntikam için laaan, intikam için, 11 yıl önce benim evime saldırdılar, sen daha bebektin, patronları indirdim, ağa babalarını indirdim. Dedelerini, amcalarını, çocuklarını indirdim lan. Benim adım Cumali Koçavalı lann. Ben intikamımı alırım lan” der.

[kirmizitext]Yamaç, Vartolu ve Cumali Çukur’u Nasıl Geri Alacak? Eski Haline Dönecek mi? <<<tıkla[/kirmizitext]

Çukur 2. Sezon 2. Bölüm – Sneak Peek