Çukur 33. Bölüm Sezon Finalinde Cumali Geliyor! İşte Sezon Finali Detayları


Güncelleme: 4 Haziran 2018 : 01:11
1

Merakla beklenen Çukur‘un sezon finali ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Çukur dizisi 33. bölümde sezon finali yapacak. 11 Haziran 2018 pazartesi günü sevilen dizi sezon finali yaparak yaz tatiline girecek. Peki merakla beklenen sezon finalinde neler yaşanacak? Cumali gelecek mi?

Dram, aşk ve suç türünde ekranlara gelen Çukur yine muhteşem bir sezon finali ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Kadrosunda Aras Bulut İynemli (Yamaç Koçovalı), Dilan Çiçek Deniz (Sena), Erkan Kolçak Köstendil (Vartolu Sadettin), Ercan Kesal (İdris Koçovalı), Perihan Savaş (Sultan Koçovalı), Burak Sergen (Baykal), Alperen Duymaz (Emrah), Boncuk Yılmaz (Saadet) gibi isimlerin yer aldığı Show Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Çukur’dan muhteşem bir final izlemeye hazır olun.

Çukur’da finale giderken Yamaç oldukça sıkışmıştır. Selim’in ihaneti artık doruk noktasına ulaşmış Nazım ve Emrah’ın ihanet çarkına dahil edilmesi ile Yamaç, Sena üzerinden de köşeye sıkışmıştır. İdris ve Yamaç maddi sıkıntılar çekmenin yanı sıra Çukur’da tüm hakimiyeti de kaybetmek üzeredirler. Yamaç artık Selim’in ihanetini anlamıştır. Bunun içinde kolları sıvamış ve Nazım, Emrah, Vartolu ve Selim ihanetine son darbeyi vurmak için hazırlıklara başlamıştır.

Tabi diğer taraftan Selim’de boş durmamaktadır. Yamaç’ın her şeyi öğrendiğini anlayan Selim ondan bir darbe geleceğini anlamıştır. Bunun için bir an önce Çukur’daki tüm ruhsatları ele geçirmesi gerekmektedir. Yamaç’ın onu işini bitirmeden önce onun Çukur’un işini bitirmesi gerekir. Yamaç belkide ömrü boyunca bu kadar fazla köşeye sıkışmamıştır. Bir yardım almadan bunun üstesinden gelemeyecektir. Peki bu yardım kimden gelecektir.

İşte tam bu devrede Cumali devreye girer. Cumali’nin hapisten çıkışı dizinin sezon finaline denk gelecektir. Dizinin büyük ihtimal son sahnesinde Cumali diziye giriş yapacak ve Yamaç’ı tehlikenin ortasından çekip çıkaracaktır. Peki Cumali karakterini kim canlandıracak? Konu ile ilgili hazırladığımız yazımızı aşağıdaki bağlantıdan okuyabilir Cumali’yi kimin canlandıracağı ile ilgili o efsane sorunun yanıtını öğrenebilirsiniz.

[kirmizitext]Çukur Dizisi Cumali Kimdir? İdris’in Hapisteki Oğlu Kim? için tıklayınız[/kirmizitext]

Comments are closed.